Ezek a tünetek jelezhetik az esetleges beágyazódást?
A férjemmel belevágtunk a babázásba újra. A kislányom 8 hónap volt mire összejött,igaz,akkor nagyon rendszertelen volt a menstruációm valamiért.(mostmár rendszeres)
Most 17-én voltunk együtt ,rá egy napra megjött. Azóta még többször próbálkoztunk nyilván.
Viszont egy pár napja a felkeléstől a lefekvésig borzasztóan álmos vagyok,egész nap aludni tudnék illetve hullámokban pl a kávétól hányingerem van.
A peteérésemet meg szoktam érezni,tegnap nagyon enyhe alhasi fájdalmaim is voltak.
Nem stresszeltem rá, nem próbálok magamon jeleket látni mégis ezeket tapasztalom. Létezik,hogy 2 hét után ilyeneket érezzek vagy csak összeszedtem valamit?
Biológia?????!!!!!
Hihetetlen hogy szaporodtok.
Jan 17 megjött
Jan 31 van ma!!max peteérésed lehet de még az sem biztos!beagyazódás és terhesség meg pláne nem!
Legyen már eszed de komolyan!!!!
Te tényleg itt adod ki a frusztráció okozta feszültséget egy anonim oldalon ahol az ember néha fel mer tenni egy kérdést ami átfutott a fején?
Ha hülyeségnek találod akkor menj tovább,nyilván betegségre is gyanakodtam,ahogy írtam is,nem szülni akarok menni éppen. :D
Nevetséges. :)
🤣🤣🤣🤣
Terhesség,peteérés,beágyazódás....
Lehet nálad van a nagyobb gond!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!