A hőgörbe jelezheti a beágyazódást?
Figyelt kérdés
Tudoom, napok kérdése és kiderül, 9.dpon vagyok. Nem is fogok tesztelni, majd csak mensi napján.
Viszont ma reggelre megugrott a hőm. Ovu előtt 35.8-36.2 (nagyon ritkán 36.3) között mozog a hőm. Ovura leesett 36ra, majd másnap 36.5 utána 36.6, aztán 36.3-36.4 volt, ma viszont visszaugrott 36.7re. Ez jelenthet bármit is? Tudom hogy a hő sokmindentől függhet, és azt is hogy pár nap múlva kiderül hogy mi a helyzet, csak tapasztalatokra vagyok kíváncsi 😁 esetleg akinek megvan, a terhes hőgörbét is szívesen megnézem ☺️
2021. nov. 21. 07:49
1/6 anonim válasza:
Csak azt látni utólag hogy megvolt az ovu.Vannak oldalak amiken találni mindenféle gorbet, hogy az terhes meg nem terhes,de még ott is csak 50-50% írják a biztosságát, szóval vagy-vagy.
2/6 A kérdező kommentje:
igen, az ovu egész egyértelműen látszik belőle. reggel eljátszottam a teszt gondolatával azért, de még korai szerintem, hiába olvasni 7-8. napi pozitív tesztekről 😄
2021. nov. 21. 11:45
4/6 anonim válasza:
5/6 A kérdező kommentje:
köszönöm! :) ahogy elnézem, minden görbéden volt 1-1 kiugrás, ami a beágyazódás jele is lehetett, bár az egyiknél talán korai volt. reménykedem benne, hátha itt is azt jelenti ☺
2021. nov. 21. 21:43
6/6 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!