Tegnap azaz 28án volt pozitív az ovu tesztem. 25én 27én és aznap 28án együtt tudtunk lenni. Szerintetek jó időpont volt ? 😊valakinek sikerült így?
Hogy vagytok?
Miujsag veletek? :)
#2 voltam
Nekem ma van a 9.dpo. Tegnap (ugye 8.dpo) egész délután erősen szúrt a méhem, estére elmúlt teljesen. Ma pedig görcsölgetek, amolyan “mindjárt megjön” érzésem van, ezért egyfolytában wc-re rohangáltam 😅 szombatra nem várom amúgy, tehát még van 3 napom. Ilyen hamar mensi előtt nem szokott kezdődni, de ugye mindig van egy első alkalom. Kitudja, szombaton kiderül :)
Veled, kérdező? :)
#10-es vagyok
Tegnap kellett volna megjönnie, egyelőre nem jött meg. Görcsölgetek két napja mintha meg akarna jönni. Nem akarok csalódni, így úgy döntöttem várok még a teszttel.
Kérdező, veled mi újság? Többiek? :)
Én ma csináltam tesztet negatív lett.
Majd hétvégén újra próbálom.
Vasárnapra nem várom.
Tegnap hányingerem volt ma is bár ez korai kitudja mitől van.
Lehet pms is
Szúrkál nekem is de érdekesen nem úgy ahogy szokott.
Ma pl már az se volt csak reggel egy kis hanyinger :)
10es kíváncsi leszek hátha baba
2es szurkolok neked is 😊
#6 vagyok, én csináltam ma tesztet de full negatív lett, úgyhogy ezt a hónapot én elengedtem :)
Elég sok tünetem volt pedig, de úgy látszik, a pms szórakozik velem :D
Sajnálom 6-os
De még ne engedd el
Vasárnapig van idő.
Bőven :)
Valakinek csak később mutatja ki
Tegnap nekem is negatív lett
Sziasztok!
#10-es vagyok
Kivel mi a helyzet? Valakinek pozitív teszt esetleg? :)
Nekem ma megjött, úgyhogy én a következő hónapban is “rajthoz állok” :)
Sziaa
Sajna nekem nem volt pozi
Úgyhogy együtt állunk rajthoz 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!