Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Tegnap azaz 28án volt pozitív...

Tegnap azaz 28án volt pozitív az ovu tesztem. 25én 27én és aznap 28án együtt tudtunk lenni. Szerintetek jó időpont volt ? 😊valakinek sikerült így?

Figyelt kérdés

jan. 29. 07:03
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:

9es szerintem egy másfél hét múlva biztosan ha nem akkor mensi napján vagy azelőtt

Drukkolok nektek!

10es neked is 😊

jan. 31. 15:20
 12/28 anonim ***** válasza:
100%

9es vagyok :)

Én is nagyon szorítok mindenkinek, baromi nehéz várakozni :)

Tegnap este óta mensi szerű görcseim vannak, enyhe mellfeszüléssel, ez ugyan lehet mensi is, de nekem ugyanígy indult az előző terhesség. Csak a görcs megszűnt egyik napról a másikra 😊

Mindenkinek babásodást kívánok ❤️

febr. 1. 06:57
 13/28 A kérdező kommentje:

Na reméljük a legjobbakat 😍

Mikorra nem várod?

Neked is kívánom❤️

febr. 1. 09:32
 14/28 anonim ***** válasza:
Vasárnap vagy hétfő :)
febr. 1. 10:13
 15/28 A kérdező kommentje:

Az már hamar ittlesz

Drukkolok😊

febr. 1. 10:33
 16/28 anonim ***** válasza:
Sziasztok, 6-os vagyok, hogy vagytok? Mikor terveztek tesztelni? Vagy megvárjátok, ameddig nem késik a mensi? :)
febr. 4. 21:38
 17/28 NemFogodKitalálni ***** válasza:
71%

Én megvárom igen. 11 nap a luteálisom, 12. nap jön meg mindig reggel/délelőtt. Ha akkor nem jön meg, tesztelek. Sok felesleges tesztet ellőttem már, nem akarok megint csalódni.

#2-es voltam.

febr. 5. 05:09
 18/28 anonim ***** válasza:

#10-es vagyok

Nekem holnap a nemvárt napja, kivárom a szerdát a teszteléssel, ha addig nem jönne meg. Sok esélyt nem látok rá amúgy, már görcsölgetek ma reggel :(

Mindenkinek sok sikert! :)

febr. 5. 07:20
 19/28 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Én vasárnapra nem várom.

Szerintem lehet a hét közepén már megpróbálkozok a teszttel.

Csütörtökön felé

Ha negatív várok vasárnapig.

febr. 5. 15:13
 20/28 A kérdező kommentje:
Nemtudom ki jár ide lepontozni az embereket.
febr. 5. 15:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!