Nem volt a barátomon Durex?
Figyelt kérdés
Január 20-an voltunk együtt, menzesz után 2 nappal. És belém ment el, azt mondta, volt rajta Durex FeelnThin, de ma megnéztem a csomagolást, bontatlan....mi legyen?jan. 25. 18:29
11/13 anonim válasza:
Elöször is, nem feltétlen "folyik ki", nálam a legtöbbször nem másabb, mint amikr csak nagyon izgatott vagyok és benedvesedtem.
Másrészt azt nem lehet érezni, hogy van-e rajta gumi, ha az jó minöségü, vékony! (A férfiak érzik a különbséget, a nök nem vagy alig!)
12/13 anonim válasza:
11!
Na ne mondd már,hogy behatolásnál nem érzed,hogy egy gumi ér hozzád,vagy egy nedves farok...ezt nem hiszem el.
Nem is feltétlenül a hüvelyben,hanem közvetlenül behatoláskor. A bőrödön,akárhol..
13/13 anonim válasza:
11# Akkor te érzéketlen vagy. Meg lehet különböztetni a nedvességet és azt,hogy folyik ki...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!