Durex síkosító nehezíti a teherbeesést? Mert az van ráírva h lassítja az ondósejtet.
Minden, a nem kifejezetten erre a célra kitalált síkosító kedvezőtlen hatású a spermiumokra.
Szerezzetek be egy ilyet:
Erre lett kitalálva, segíti a spermiumok életben maradását hosszabb ideig illetve megkönnyíti a mozgásukat is (a méhnyak nyákhoz hasonló az állaga). Érdekes módon kevés magyar cikket találni róla, de itt nálunk pl óriási sikernek örvend, nagyon sok pozitív "sikersztori" kering róla, sokaknak ennek segítségével sikerült teherbe esni hosszú hónapok akár évek próbálkozása után. Ártani nem árt, én kipróbálnám :)
Igen ez az :)
A törlőkendő nem hiszem hogy gondot okoz, főleg mivel max a külső tájakon használod, esetleg olyanról hallottam már, hogy túlzott használata felborította az egészséges pH értéket, vegyél kifejezetten intim törlőkendőt, attól nem lesz baj :)
Az első baba tervezésénél nem használtuk ezt a Durex síkosítót, mert minden áron szerettünk volna babát, és nem mertünk semmit sem kockáztatni. A kicsi fél évet váratott magára :)
A második terhesség szintén tervezett volt, de nem paráztunk rá annyira, mint az elsőnél. Használtunk Durex síkosítót az együttléteinknél és elsőre összejött :)
Szerintem nálunk ez nem befolyásolta a sikert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!