Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek ez a terhességi...

Szerintetek ez a terhességi teszt pozitív?

Figyelt kérdés

Három tesztet is csináltam. Mindhárom teszten nagyon halvány csík jelent meg. Szerintetek ez pozitív teszt? Előre is köszönöm a válaszokat! Még menstruáció előtt vagyok, de reménykedem, hogy már nem fog megjönni.

Kép: [link]

jan. 25. 15:15
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

ELYSIUM TERHESSÉGI TESZTCSÍK KORAI 10MLU/ML 2X

így van fent a patikatt webáruházban :D van belőle 20mlu/ml-es is az is ebben az árban, de én az érzékenyebbet vettem. illetve van ami műanyag borítású abból 1db kerül 310ft-ba és abból is 2 fajta érzékenység van

310ft a 2 db innen, de ha jól tudom a kérdező patikában vette. igazából múlt hónapban láttam meg ezt a fajta tesztet a webshopban, mert éppen vitamint akartam rendelni és akkor láttam ebben a kérdésben a képet (azóta nem látszik már a linken). és gondoltam akkor ilyen korai tesztelgetéseimre ebben az árban jobb, mivel a rossmann facelle is már 900 ft...

febr. 20. 14:02
 22/27 anonim ***** válasza:
Áhh, pompás, nagyon szépen köszönöm! Pont onnan szoktam rendelni. Megpróbálom, hátha ezzel csak pozitívat lehet tesztelni. :D
febr. 20. 14:23
 23/27 anonim ***** válasza:
100%

csak pozitívat biztos nem, mert sajnos negatívjaim is voltak belőle :D

mondjuk nekiálltam tesztelni 10. dpo-tól, hátha esetleg korábban mutatja, de jó nagy butaság volt :D

tegnap 12. dpo-n is negatív volt így már elkönyveltem, hogy szerdán meg fog jönni. mikor felkeltem iszonyatosan fájtak a melleim (bár még ezt is PMS-nek gondoltam) de mondom oké tesztelek :D

mikor rendeltem gondoltam hiszen forgalomban lévő bevizsgált teszt, hiába olcsó de a hcg-t kimutatja, ha van :D és én abszolút nem csalódtam ❤️🥰

volt itthon predim, azon is látszik. azt is innen rendeltem, ugye itt lényegesen olcsóbb, mint máshol :D

febr. 20. 14:38
 24/27 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Szívből gratulálok a te pozitív tesztedhez is 19-es! 🥰 Igen, én patikából vettem, 2 db 10-es erősségű tesztcsík van benne. Összesen a 2 db kb 600 Ft volt. Utána még rendeltem a netről Babatervező.hu-ról, azok David márkájú tesztek (10es erősségűek szintén) és szuperek azok is, 120 Ft volt darabja, 20 db-ot vettem csomagban és mikor pozi lett a tesztem, akkor ezeket is szépen elhasználtam, hogy lássam hogy erősödik a második csík kétnaponta. 🥰

febr. 20. 15:44
 25/27 anonim ***** válasza:

Köszönöm kérdező :)

Én is használtam David teszteket, de ugye sajnos (nem a teszt hibája :D ) nem lettek pozitívak :D LH tesztekkel együtt rendeltem.

Most meg mivel éppen vitamin beszerzésen voltam, ezek a tesztek voltak a webshopon és akkor láttam a te pozitív teszted és szimpatikus lett ez a márka :D

4 hónapja, mikor pozitív volt a tesztem, akkor én is csináltam még és mivel 2 nap után nem erősödött semmit, nem volt jó megérzésem és sajnos jól sejtettem :/ szóval itthoni megnyugtatásra tökéletes lesz nekem is a megmaradt készlet :)

febr. 20. 18:16
 26/27 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Egy kis infó azóta: 10.02-án megszületett a kisfiúnk 39hét +5 napra❤️ Minden rendben, a kérdés kiírásakor még nem sejtettem, hogy ekkora csoda fog érni.

okt. 17. 18:51
 27/27 anonim ***** válasza:
70%
Nagyon gratulálok a mazsihoz, sok boldogságot nektek! 😊 Nekünk meg még csak most sikerült. :D De sikerült! 5+5 vagyok. #20
okt. 18. 14:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!