Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek ez a terhességi...

Szerintetek ez a terhességi teszt pozitív?

Figyelt kérdés

Három tesztet is csináltam. Mindhárom teszten nagyon halvány csík jelent meg. Szerintetek ez pozitív teszt? Előre is köszönöm a válaszokat! Még menstruáció előtt vagyok, de reménykedem, hogy már nem fog megjönni.

Kép: [link]

jan. 25. 15:15
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:
A képen Elysium korai terhességi teszt, gyógyszertárban vettem. :) De David márkájú tesztet a másik két halvány csíkos tesztem. Mindhàrom 10-es erősségű.
jan. 25. 21:40
 12/27 anonim ***** válasza:
10es vagyok. Köszi. Én is annak néztem. Ma láttam először ezt a fajtát, majd írd meg végül mi lett ☺️
jan. 25. 22:12
 13/27 A kérdező kommentje:

Újabb tesztet csináltam, egy fokkal erősebb már a második csík. 😍 Tegnap kellett volna megjönnie de még nem vérzek.

Kép a tesztről:

[link]

jan. 27. 13:11
 14/27 anonim ***** válasza:
Ez már nagyon szép pozi. Gratulálok 😊
jan. 27. 13:16
 15/27 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Azóta 6 hetes vagyok, már az UH-n van szívhang! ❤️🥰 Köszönöm szépen a válaszokat!
febr. 16. 14:37
 16/27 anonim ***** válasza:
100%
Gratulálok! Sok boldogságot! :)
febr. 16. 14:41
 17/27 anonim ***** válasza:

10-es és 12-es vagyok. Gratula :)

most én is beszereztem ezt a fajta tesztet hátha szerencsét hoz :D

4-5 nap van a nemvártig :D

febr. 16. 15:38
 18/27 A kérdező kommentje:

Köszönjük szépen, kedvesek vagytok! Nagyon izgatottak vagyunk, mert első gyermekünket várjuk! ❤️🥰

Sok sikert kívánok én is nektek, remélem hamarosan pozitívat teszteltek!

febr. 16. 15:48
 19/27 anonim ***** válasza:
100%

szia. utoljára 17-es voltam. el sem hiszem, de nekem is pozitív lett 🥰

igaz még nagyon korai, 13.dpo, de remélem ő már velünk marad. novemberben sajnos elment egy kicsi

febr. 20. 13:35
 20/27 anonim ***** válasza:
100%
Gratulálok 19-es! Melyik ez a szerencsét hozó teszt? :D
febr. 20. 13:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!