Mitől fájhat minden ciklusban a 4. dpo-n a jobb oldali petefészkem?
Lh tesztek alapján tudom, hogy ez a 4. Dpo szokott lenni, előtte azt hittem ez az ovum.
Tompán, de jó erősen feszítő érzés, ami órákig tart, aztán egy melegség érzéssel elmúlik. Van, hogy rettenetesen fáj, van hogy csak nagyon. Többnyire tisztán a jobb oldalon, de vannak hónapok, amikor a bal oldalon is egyszerre érzem, de csak enyhén.
Vajon ha van ilyenkor előjön ez a fájdalom, baba tuti megint nem sikerült?
Én nem vagyok szakértő és nem is akarlak megbántani, de szerintem ezt egy nőgyógyásznak megkéne mutatni , nem-e ciszta vagy valami más okozza.. főleg ha babát szeretnétek
Itt nem hiszem, hogy találsz erre választ
2!
Végülis mondott valamit, hogy akkor miért fáj?
Nekem erre azt mondta a doki, hogy a mikor megreped a tüsző, ottmarad az úgynevezett sárgatest, ami dolgozik addig amíg kell és ez ugye mensivel kiürül, vagy terhesség esetén marad amíg a méhlepény nem veszi át a szerpeet.
Ez a legtöbbször irritál odabent és ezt érezzük mint petefészek szúrka. Van aki jobban megérzi, van aki soha nem érzi és van aki csak néha. Nekem is pl minden alkalom a bal petefészeknél van, évente talán egyszer érzem a jobbnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!