Synlabos HCG véreredmény még aznap meg szokott érkezni?
Figyelt kérdés
jan. 24. 14:54
12/17 A kérdező kommentje:
11-en volt peteérésem LH teszt alapján, akkor voltunk együtt. Majd rá egy héttel elutazunk és csak utána a 11.dpo-n teszteltem pozitívat. Nem tudom, hogy hamarabb pozitív lett volna-e
jan. 24. 20:27
13/17 anonim válasza:
Hát, nézd. Matematikailag még akár rendben is lehet. Bevallom, nem rohantam már a 14. dpo-n hcg vérvételre, úgyhogy nem tudom nekem mennyi volt. (Az erről szóló kérdés is a tiéd gondolom.) A pozitív teszt után (ami egy extrém halvány 25-ös x-epil volt, de még a nem várt előtt) 5. napra mentem, akkor volt 350-400 között valahol.
14/17 anonim válasza:
Ha a nemvárt napján 75 lett akkor az jó eredmény. 2 nappal ezelött is simán szép pozit teszteltél volna(menstruáció elött) szerintem bizakodó lett. Én kívánom a legjobbakat neked és drukkolok
15/17 A kérdező kommentje:
Hálásan köszönöm mindenkinek!
jan. 24. 21:20
16/17 A kérdező kommentje:
Utána számoltam, először a 13.-dpo-n voltam vérvételen akkor lett 74,5 az eredményem. Ma 15.dpo-n 263 lett.
Bizakodok 🙏
jan. 26. 18:54
17/17 A kérdező kommentje:
Jajj és megint e-mailben jött hamarabb :)
jan. 26. 19:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!