Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kiértékelné valaki a ciklus...

Kiértékelné valaki a ciklus 4. Napján készült vèreredményem? TSH 2,8 mlU/l FSH 7,1 lU/l LH 3,9 lU/l Prolaktin 447 mlU/l Testosteron 0,720 nmol/l

Figyelt kérdés

Kisbabát szeretnénk!

A prolaktin szintem megfelelő?

2019. júl. 17. 16:22
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Majd az orvos megmondja. Én másra nem hallgatnék, itt nincsenek szakértők :/
2019. júl. 17. 17:14
 2/5 anonim ***** válasza:
Sztem keress fel egy endokrinologust. Sokan mondják hogy a TSHnak 2nalatt kellene lennie babahoz, illetve az Lh es FSHnak 1-1aranyban kellene lennie. azaz ha az LH 6 akkor az FSHnak is akorulnkell lennie. A peolaktin igy ranezesre nekem magasnak tunik. DE majd az orvosod mond ra valamit.
2019. júl. 17. 22:03
 3/5 A kérdező kommentje:
Rendben köszi keresek egy endokrinológust.
2019. júl. 18. 07:58
 4/5 anonim ***** válasza:

Ehhez azért nem kell nagy szakértőnek lenni, csak ismerni néhány összefüggést. A szakértelem a kezelésükhöz kell.

TSH 2 alatt, de inkább 1-1,5 között jó a teherbeeséshez. Plusz kéne még a többi pajzsmirigy hormon, mert így az endokrinológus sem fog tudni mit kezdeni vele. fT3, fT4, anti-TPO, anti-TG

Ahogy írták az LH-FSH arány 1:1 körül jó, és 5 körülinek kéne lennie mindkettőnek, de az arány fontosabb. A tiéd sem vészes nagyon, de lehet mond rá valamit a doki.

A prolaktin nagyon magas, az 250 alatt jó.

2019. júl. 18. 08:12
 5/5 A kérdező kommentje:
Rendben köszi keresek egy endokrinológust.
2019. júl. 18. 09:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!