Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kiskamák, hogy alakultak a...

Kiskamák, hogy alakultak a terhes tünetek? Voltak?

Figyelt kérdés

Most kb 4 hetes lehetek, majd csak a 8.hét körül akarok orvoshoz menni a szivhang miatt, mert nem akarok a túl korai vizsgálat miatt azon aggódni hogy lesz - e később.

Viszont most meg azon aggódom, hogy minden rendben van - e.

Szép erős már a tesztem, napról napra erősebb lett.

Melleim nehéz, fajdalamsak, hasam mensi szerű fajasai elmúltak, néha érzem picit furanak a hasam. Ha felmegyek az emeletre, akkor kifulladok, szívem kiugrik. Ez az össz ami más. Egyik gyereknél sem volt túl sok tünetem, jó terhesség volt mind, de akkor még fiatalabb voltam, nem aggódtam mindenen. Most 36 éves vagyok.

jan. 22. 20:14
1 2 3 4 5
 41/47 anonim ***** válasza:

#40! Durva vérzés csak akkor volt, amikor kifakadt. Utána napokig tartott még, a végén barna. Aztán szünet és a legváratlanabb pillanatban megint barnázás, megint ügyelet, hogy megint "csak" az-e. Akkor napokig barnázás és ez ismétlődött 3héttel ezelőttig. Remélem, mostmár végleg vége. Holnap megtudom, látnak -e még valamit.

Ha nagyobb lesz, kevesebb lesz a helye, nem tud úgy elmenekülni. Akkor mondjuk már érzem a mozgást is, de hátha úgy is be tudok parázni, ha túl sokáig nyugton van🤣

febr. 12. 21:19
 42/47 A kérdező kommentje:

Köszi :)

Majd mesélj, hogy mi volt.

☺️

febr. 12. 21:22
 43/47 anonim ***** válasza:

Ok. Remélem, semmi érdekes. Csupa, uncsi, tankönyvi méret 😂 Most kiegyeznék annyival.

febr. 12. 21:30
 44/47 anonim ***** válasza:

Na, kész vagyok. Vegyes élmények. A hematómám elmúlt, de helyette már miómám is van. A méhlepény rossz helyen tapad, fedi a méhszájat ☹️ Remélem, szépen feljebb megy, minél hamarabb, mert így folytatódik a parám.

A gyerek viszont tankönyvi tökéletes. Minden méret jó, van orrcsont, jó a tarkóredő. Azért megyek alap tesztre a korom miatt, de remélem, rendben lesz😁

febr. 13. 12:10
 45/47 A kérdező kommentje:

Köszönöm h írtál.

Hányadik hét, és hány éves vagy? (biztos írtad már, csak elveszek a sok kommentbem)

Nekem tegnap azt mondta a doki hogy 37 év alatt nem kell mennem arra a plusz genetikai vizsgálatra?

Elhiszem h ez megint egy para nekem.

Mondom tegnap a dokinak h azt hittem már rutinos leszek, nem leszek aggódós.

Erre mondja, hogy a terhességek számával nő a para😆😆

febr. 13. 14:05
 46/47 anonim ***** válasza:

42 vagyok, szóval nekem erősen indokolt😂 A legnagyobb csomagot ajánlják, mint mindenkinek, de én csak alapot kértem. Egyedül a down az, ami viszonylag gyakori is, meg a korral nagy mértékben nő az esélye, de remélem, az is negatív lesz. Csak megnyugtatásképp kérem, mert azért nagy részt szokott arra utaló jel lenni uh.-n is és nekem semmi. Nem fogom dupla áron kérni a többit is, ami ilyen 1:20000 esélyű betegséget mutat ki, mert 1., bárki lehet az az 1, ennyi erővel a 20 évesek is kérhetnék, 2.Van még 100másik betegség, ami ugyanúgy lehet, de azt nem szűri.

febr. 13. 14:32
 47/47 A kérdező kommentje:

Igen, akkor te picit idősebb vagy nálam. :D

Semmi baj nem lesz.

Ami viszont lesz, az egy csoda cuki babád.😁😁

febr. 13. 20:32
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!