Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kiskamák, hogy alakultak a...

Kiskamák, hogy alakultak a terhes tünetek? Voltak?

Figyelt kérdés

Most kb 4 hetes lehetek, majd csak a 8.hét körül akarok orvoshoz menni a szivhang miatt, mert nem akarok a túl korai vizsgálat miatt azon aggódni hogy lesz - e később.

Viszont most meg azon aggódom, hogy minden rendben van - e.

Szép erős már a tesztem, napról napra erősebb lett.

Melleim nehéz, fajdalamsak, hasam mensi szerű fajasai elmúltak, néha érzem picit furanak a hasam. Ha felmegyek az emeletre, akkor kifulladok, szívem kiugrik. Ez az össz ami más. Egyik gyereknél sem volt túl sok tünetem, jó terhesség volt mind, de akkor még fiatalabb voltam, nem aggódtam mindenen. Most 36 éves vagyok.

jan. 22. 20:14
1 2 3 4 5
 31/47 A kérdező kommentje:

Használtad???

Úgy olvastam csak később lehet vele értékelhető eredményt nézni.

Milyet vettél?

febr. 4. 16:00
 32/47 anonim ***** válasza:

Valami gagyi. Használtam, de nem jutottam előrébb. 9hetestől hirdetik, de a dobozon már 16 van😂 A gyerekből semmit nem hallok, de nagy buli van odabent. Tuti, hogy nem a beleim, mert a méhemben nincsenek belek. Szélvihar, kluttyogás, hol gyorsabb, hol lassabb szívhang(gondolom, az összes az enyém, lelkiállapottól függően.) Nem futottam még ügyeletre, de ma befejeztem, nem cs.sztetem tovább szegényt, hátha él mégis. Holnap megpróbálom rávenni a dokit, hogy hallgasson rá, aztán lesz, ami lesz.

Nálad mi újság?

febr. 4. 16:12
 33/47 A kérdező kommentje:

Várom hogy teljenek a napok.

19-en megyek orvoshoz elsőre.

Addig csak idegbajt kapok 😅😅

febr. 4. 16:15
 34/47 anonim ***** válasza:

#33! Hú, türelmes vagy😂 Én legközelebb 13-án. Vagyis, holnap még bepróbálkozom, de az nem hivatalos.

febr. 4. 16:18
 35/47 A kérdező kommentje:

Nem tudok mit tenni, nem akarom hogy korai legyen, és ne lássa még a pulzálást.

De ettől függetlenül bazi nehéz várni. Szívem szerint már mentem volna nagyon. :D

febr. 4. 16:21
 36/47 anonim ***** válasza:
Igazad van. Nekem is majdnem 7 hetesen volt tervben az első, csak már előttem jelentkezett vérzés, ami miatt muszáj lett. Meg aztán az is kiderült, hogy majdnem 7 hetesen még csak 6hetes voltam, így be kellett érnem egy szívcsőpulzálásszerű valamivel és egy következő időponttal.😁
febr. 4. 16:26
 37/47 A kérdező kommentje:
Na pont ez miatt várok 😅😅
febr. 4. 17:02
 38/47 A kérdező kommentje:

36os

Így jártam most én is mint te. Vérzés miatt mentem előbb. De már van szivhang és minden rendben

febr. 12. 20:53
 39/47 anonim ***** válasza:

#38! Jaj, de jó! Mármint nem a vérzés, hanem szívhang 😂

Kiderült, hogy miért véreztél? Nekem az elsőnél nem, valószínűleg csak elpattant egy ér, de 1 hét múlva durvább volt. Akkor már hematóma. Már 3 hete nem volt, lekopogom.

Persze, nem bírtam ki, múlt héten megnézettem. Kiderült, hogy miért nem működik a doppler. Túl hiperaktív hozzá🤣A dokinak se volt hajlandó megállni. Épp egy boxmeccs közben zavartuk meg, de amikor szívhangot akart hallgatni, áttért úszóversenyre😁

Holnap megyek genetikaira. Elég para. Remélem együttműködő lesz és megáll egy pillanatra, hogy szépen megmérjék.

febr. 12. 21:01
 40/47 A kérdező kommentje:

Annyit mondott hogy progeszteron pótlás kell.

Ijesztő amúgy mert még mindig verezgetek.

Neked meddig tartott?

Hűha és akkor nem is fogod tudni használni? Vagy mi a teendő hiperaktív babánal? :D

4 hét múlva kell majd mennem újra, és onnan már a védőnőhöz vezet az utam.

Megnyugtato azért hogy láttuk, és minden jó. Csak ez a vérzés mulna el

febr. 12. 21:08
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!