Furcsa menstruáció, terhesség lehet?
2 nap késés után megjött a menstruációm, de elég gyengén mint ahogy szokott. Menstruáció előtt csinaltam 4 tesztet, mind negatív volt. Aztán amikor megjött aznap reggel is, 10es erősségűvel, az is negatív lett. A menstruáció 4ik napján is csináltam az is negatív lett. Most vagyok az 5ik napon, de csak a WC papíron van kis barnás, vér.
Most is van derékfájásom.
December 31én voltunk együtt a férjemmel, megszakítással védekeztünk és általában 25-27 naposak a ciklusaim.
Volt már valaki így, és terhes lett?
Felsoroltad a NEM terhesség jeleit.
"Több helyen olvastam, hogy keve menstruáció esetén lehet terhesség."
Ja, amennyiben pozitív terhességi teszt járul hozzá. Akkor ugyanis nem menstruáció, hanem egyéb vérzés.
Igen, ezeket tudom. Nekem eddig mindig több volt a vérzés és ez zavart meg. Most már éppen csak pár csepp, s az is barnás már.
A derékfájás is furcsa már ilyenkor... szóval nem tudom mi lehet,
Most ilyen a ciklusod...ennyi, ne agyalj rajta. Ez az összevissza időjárás is megzavarja. Nekem legalábbis régen beleszólt.
Lépj tovább.
Nem ertem az ilyen kerdeseket. Leirjak tizen, hogy KIZART a terhesseg, erre a kerdezo kivetel nelkul allandoan gyozkodni akarja a valaszolokat. Ha meg vagy gyozodve a terhessegedrol, miert teszel fel kerdest? En ha valamiben biztos vagyok, arrol nem kerdezek mast.
Negativ a teszted es verzel is. De akkor legyel terhes.
Kedves utolsó!
Nem írtam sehol azt, hogy terhes lennék. Csak olyan volt a menstruációm és a mostani tüneteim amit 36 év alatt nem tapasztaltam, ezért kérdeztem itt véleményeket.
A netet bogarászva meg olvastam, hogy hasonló tünetekkel volt aki terhes volt, csak később derült ki. Szóval ne haragudj le a fejem kérlek. 🙂
Én csak azt nem értem ilyenkor, hogy lehet az, hogy gyengébb menstruációval és negatív teszttel az egész interneten nem sikerült belefutni olyan történetbe, ahol az illető nem volt terhes, csak és kizárólag olyanba, ahol terhes volt. Ha veszünk 1millió nőt, akinek fáj a dereka, közben gyengén menstruál és negatív terhességi tesztje van, abból 999999 NEM terhes, de valahogy azokat kikerülted, pont csak az 1 terhest láttad.
Kedves 11! Tudom már nevetséges az egész. Köszi megnevetettél 😄
Ez az én szerencsém úgy látszik, hogy csak terheseket tudok felelni.🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!