Dpo 8. véres fehérnemű?
Tegnap arra értem haza a munkahelyemről,hogy tiszta vér volt a bugyim.
Azóta semmi. Azt hittem megjön mára vagy valami de semmi.
A ciklus első napjától a 9.-ig mindennap együtt voltunk. 12. vagy 13. napon ovulálhattam.
Van valaki aki hasonlót tapasztalt?
Mit köszönjek meg?
Nem találtad fel a spanyol viaszt.
Leírtál egy választ egy anonim oldalon.
Kicsit túlértékeled magad nem?
Nem az vagyok akinek cimezted,de te sem találtad fel a spanyolviaszt...
Nézz végig a kérdéseken.
Van akibe szorult annyi inteligencia,hogy leírja Köszönöm szépen.
Úgy látszik ez már a te képességeiden felül van...
Ezen az oldalán lassan már az is terhes lesz akinek fáj a lábujja.
Ha így verzel orvost keress fel,ne itt kérdezz
Számomra legalábbis az az alap,hogyha valami nem a megszokott,elmegyek orvoshoz
(Igen,tudom babát akartok.de írtad,hogy meg nem kellene megjonnie )
"Mi nem görcsölünk rá mint itt sokan"
Kedves 23# már az első kommentjei között ez szerepelt. Neharagudj meg, már ezzel a mondtadjával elég bunkó volt a kérdező a válaszoló emberekkel szemben. Úgy néz ki, mintha csak azért tett volna fel ide kérdést, hogy aztán kiadja a feszültségét és jól beszóljon másoknak. Nekem aztán innentől tökmindegy, hogy terhes-e vagy nem, de azt kéne felfogni végre, hogy amég nem késik nincs terhesség. Hiába van ilyen vagy olyan tünet simán pozi teszt után is megjöhet. Nem garancia a teszt és tünetek semmire. Szerintünk ez most nem az, lelett írva, hogy valószínű hormonzavar vagy egyéb, mert több a vérzés mint kéne, erre a válasz, hogy de érzem, hogy terhes vagyok. Ja oké, akkor én kérek elnézést. Nekem tünetem csak 6. hét után volt és sokaknak is. 2. babámat várom. Nem okosabb vagyok csak többet megélt. Én a gyakorin kívül még sehol nem olvastam beágyazódási vérzésről, nem is hallottam soha, hogy ilyen van egyáltalán. Ritka jelenség, de itt mindenki azt hiszi, hogy neki az van. Rengeteg kismama vagy anyuka van a környékemen, de ők is csak néztek, hogy miről beszélek amikor rákérdeztem, hogy hallottak-e ilyenről. Szóval nem mindenkinek van ilyen. Tényleg legtöbbszőr kiderül, hogy nem az volt, mert a kérdező sokszor baszik válaszólni, hogy mi lett végül. Akiknek baba azok boldogan elújságolják a többi meg hallgat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!