Kinek mi valt be inzulinrezisztenciara?
Gyogyszer,dieta,eletmodvaltas?
Aki meg probalkozott teherbeesessel mennyire hamar sikerult?
Velemenyekre,tapasztalatokra lennek kivancsi. Koszonom!
Én elkezdtem rögtön diétázni meg sportolni, de a diétával sajnos főleg eleinte sok volt a hiba (rutin hiánya miatt is), na meg a "pici nem fog ártani" probléma. 10 hónap után jött össze a baba, ez a 2. ciklus volt, amikor nem volt bűnözés.
Gyógyszert én nem is szedtem, dokim szerint annyira nem pocsékak az inzulinok, hogy kelljen.
Nekem magas volt az inzulinom 180 felett.
Egy hónap diéta mínusz 4kg majd eljutottam az orvosig. Adott gyógyszert, csináltam a diétát és harmadik hónapban a kontrollra már pozitív teszttel érkeztem.
Előtte 6 évig nem jött a baba, egy missed ab volt csak sajnos.
Pajzsmirigyre is gyógyszerezek.
A mozgásba bele se kezdtem, elég volt a diéta a gyógyszerrel.
Gyógyszer nélkül azóta se tudok fogyni...már kell a mozgás is a gyógyszer is meg a diéta is. Most kezdem újra, szeretnénk babát ismét.
Életmódváltás kellene, az lenne a legjobb.
Mielőbbi sikert!
Nem tudom ki pontozott le,en adtam a zoldet mindkettotoknek. Erre lettem volna kivancsi hogy kinek mi hasznalt szemely szerint nem az orvosi oldalara kedves lepontozo,ha esetleg az lett volna a bajod 😊
koszonom a valaszaitokat!szurkolok 2es hogy osszejojjon a masodik baba:)
Nekem az inzulin 300 felett volt, szóval nagyon erős ir.
Kb. 10 éve nem sikerült teherbe esnem, vélhetően a kezeletlen ir, túlsúly, életmód miatt.
3 éve vettem komolyabban, máshogyan ettem, sokat sétáltam, szedtem gyógyszert, vitamint. A 3 év alatt nagyon nagyon nehezen leadtam 25 kg-t, és bár így is túlsúlyos vagyok, de 10 év után spontán teherbe estem, 13 hetes vagyok. Amikor sikerült, abban a hónapban talán a legkeményebben tartottam a diétát, és kiemelkedően mozgalmas hónapom volt, sokat sétáltam, ugráltam, hajoltam fel és le. Én ennek tudom be, hogy sikerült.
Étkezés + mozgás. Elengedhetetlen.
1-es vagyok, a diéta elején, mikor a baba se sikerült előfordult, hogy 2x uzsonnáztam szépen túllépve a CH-t, vagy villával gondoltam egy falat süti se számít annyira ha amúgy diétázok.
Miután minden ilyet megszüntettem sikerült teherbeesnem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!