Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » One step 10-es terhességi...

One step 10-es terhességi teszt, lehet hogy pozitív?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Ilyenek lettek a tesztjeim

[link]

Felső tegnap esti, kb. 11 dpo, alatta ma reggeliek.

Főleg azoktól kérdezném akik ilyen tesztet használtak, vehetem pozitívnak?

2024. jan. 13. 11:19
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
Pedig ez egy pozitív terhességi teszt. Halvány még, de rózsaszín. Vennék a helyedben egy facelle tesztet, nekem az sokkal erősebben mutatta,mint a onestep.
2024. jan. 14. 09:15
 12/22 anonim ***** válasza:

Valószínűleg ez egy kémiai volt most☹️

2024. jan. 14. 09:54
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
Ugyan ilyen volt nekem is és a rózsaszín a beágyazódástól volt.Nemsokára szép erős pozitív lesz.:)
2024. jan. 14. 13:51
 14/22 A kérdező kommentje:

Köszi Nektek is a választ!

Facelle-t holnap tudnék venni, de talán előtte reggeliből okosabb leszek.

#3 én is sajnos így gondolom.

Utolsó válaszoló nálad rendben volt/van a terhesség? Nem tudom nem késői-e ilyenkor a beágyazódási.

Azért bízom benne, hogy a Te eseted rám is igaz lesz 🙂

2024. jan. 14. 14:24
 15/22 anonim ***** válasza:
Rendben volt igen :) ha nem jött meg utána akkor fix hogy az volt,bő folyásom is volt ezután már közben is. Kb 18 nap késésnél látta csak a doki az ultrahangon,csináltak tesztet is 13 nap késésnél voltam először Uh-n semmi nem volt,akkor lett halvány tesztem de már majdnem mentem ki az ajtón úgy hívtak vissza hogy várjon csak itt van egy halvány második csík...jöjjön vissza 5 nap múlva.:)
2024. jan. 15. 06:31
 16/22 A kérdező kommentje:

Nálad akkor nem volt egyszerű, a lényeg hogy jól alakult. 🙂

Valószínűleg tegnap nekem is beágyazódasi volt egy pötty reggel és egy este, csak nem sikerülhetett. Nem jött meg ma sem, de egyre jobban görcsölök, a derekam is fáj és émelygek egész nap.

Egy hajszálnyit erősödött csak reggelre a teszt.

2024. jan. 15. 17:43
 17/22 anonim ***** válasza:
Ha már 2 csík van az már terhesség,minden rendben lesz ne aggódj!Én most várom ismét a 2 csíkomat,most 2 nap késésnél tartok másfél hete fájnak a cicijeim és nőttek kb 2 kosárnyit/nálam ez a legelső tünet/,hát az előző esetből tanulva,ha sikerült is még sokat kell várjak hogy megtudjam baba van e...Most van egy miómám is ami nehezíti a teherbe esést plusz a hormonjaimmal sem teljesen minden okés,szelént és mio inozitot szedek pajzsmirigy kezdeti alulműködésre..szval most egy kicsig szenvedősebb és sokszor átvert a szervezetem azóta,hát meglátjuk reméljük baba van nálam is. :) Boldog babavárást kívánok neked!!
2024. jan. 15. 19:56
 18/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm a biztatást🙂Drukkolok Neked hogy a nem kevés nehezítő tényező ellenére legyen második csík! Várakozni nem könnyű, de lehet hogy most előbb ki fogja mutatni Nálad is a teszt. Majd írd ám meg!
2024. jan. 16. 18:42
 19/22 A kérdező kommentje:

Ha esetleg valakit érdekel: a tesztelés vége az lett hogy késés 2. napján megjött 😔.

Viszont az kiderült hogy ez a fajta teszt teljesen jól működik.

Mégegyszer köszönöm mindenkinek a hozzászólásokat.

2024. jan. 17. 14:33
 20/22 anonim ***** válasza:
Akkor sajnos kémiai volt :( hajrá az új ciklusban, ilyenkor könnyebben jön a siker :)
2024. jan. 17. 14:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!