Vajon sikerült?
Figyelt kérdés
6 ève próbálkoztunk a kistestvérrel, eddig sikertelenül. Pèntek óta hányingerem van, hasmenèsem hánytam is. Azt hittem valamilyen vírus lehet. Szombaton kellet volna megjöjjön, nem jött meg. Tegnap delután csináltam 2 tesztet, halványan ott a másik csìk is. Majd aztán vettem mèg kettőt, a 3.is pozitív lett. Ma reggel a 4.is pozitív lett. Haványan de ott a csìk.
Szokott lenni mindjárt megjön èrzèsem, de eddig semmi. El hihetem hogy tènyleg sikerült?
2023. dec. 12. 08:29
1/32 anonim válasza:
Megmutatod a teszteket? Azért ennyi késés után annak a csíknak elég egyértelműnek kell, hogy legyen
2/32 anonim válasza:
Szívesen megnézném én is a tesztet.
3/32 A kérdező kommentje:
Nem tudom hogy tölthetnèm fel a kèpet
2023. dec. 12. 09:43
4/32 anonim válasza:
Ha pozitívak a tesztek sikerült.
5/32 A kérdező kommentje:
Dèlutános az orvos,hívom az időpontèrt
2023. dec. 12. 09:44
6/32 anonim válasza:
Legalább 2 hétig úgyse néz meg, googleba írd be, hogy képfeltöltés
7/32 anonim válasza:
Ok, kérj időpontot január 10re.
8/32 anonim válasza:
A képfeltöltés oldalon feltöltöd és a linket amit kiad betudod másolni. Az enyém ma reggel 2 nap késésnél ilyen.
9/32 anonim válasza:
8as gratulálok, az enyém is hasonló volt pár napos késésnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!