Vajon sikerült?

Figyelt kérdés

6 ève próbálkoztunk a kistestvérrel, eddig sikertelenül. Pèntek óta hányingerem van, hasmenèsem hánytam is. Azt hittem valamilyen vírus lehet. Szombaton kellet volna megjöjjön, nem jött meg. Tegnap delután csináltam 2 tesztet, halványan ott a másik csìk is. Majd aztán vettem mèg kettőt, a 3.is pozitív lett. Ma reggel a 4.is pozitív lett. Haványan de ott a csìk.

Szokott lenni mindjárt megjön èrzèsem, de eddig semmi. El hihetem hogy tènyleg sikerült?

2023. dec. 12. 08:29
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
Ezt még jó darabig fogod érezni :) Én az első 2 hétben folyamatosan úgy éreztem mintha menstruálnék. Sőt, most vagyok 8 hetes, mikor lett volna az aktuális mensi, akkor is éreztem :)
2023. dec. 12. 12:33
 22/32 anonim ***** válasza:
Halk gratula ez tényleg sikerült most🥰🥰🥰
2023. dec. 12. 12:34
 23/32 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek. Mindenkèppen jeletnem ha jártam dokinál. Munkám miatt muszáj minnèl hamarabb elmennek, mert így dolgozni nem mehetek, nehèz munka. Muszáj ki nyitni a terhes szabadságot. 🙂❤️❤️🥰🥰
2023. dec. 12. 12:43
 24/32 anonim ***** válasza:

Juhú! Egyértelmű pozitív. Gratulálok!

A mindjárt megjön érzés normális. Nekem sajna, mára elmúlt, szóval vissza is sírom😂 Épp várom a hcg vérvétel eredményét, de jobb lett volna ha marad az az idegesítő érzés, mert eddig se reménykedtem benne, hogy velem marad, de így már még kétségbeesettebb vagyok. Szóval így utólag azt mondom, örülj neki!😁

2023. dec. 12. 13:24
 25/32 anonim ***** válasza:
24es hány hetes vagy?
2023. dec. 12. 13:28
 26/32 anonim ***** válasza:

#25! Hát, ez az, hogy még semmi. Pár napja lett + a tesztem. Idén már volt egy vetélésem, szóval minden is para.☹️

2023. dec. 12. 13:33
 27/32 anonim ***** válasza:
Hát figyi, én pl pár napos késés után teszteltem, szerintem akkor nem is nagyon éreztem semmit, aztán a teszt utáni első 2 hétben volt ez az érzés, azóta mondhatni elmúlt, néha be-be köszön :D
2023. dec. 12. 13:39
 28/32 anonim ***** válasza:

#27! Persze, az is normális, ha valakinek nincs is. Engem az zavar, hogy volt, de elmúlt. Mindegy, a végeredmény úgyis megmondja, addig próbálok nem megőrülni😁

Boldog babavárást nektek!

2023. dec. 12. 13:57
 29/32 anonim ***** válasza:
Köszönjük, szerintem ne parázz rá, esetleg próbálj meg Progeszteront szerezni, engem megnyugtatott :)
2023. dec. 12. 14:05
 30/32 anonim ***** válasza:

#29! Már szedem😁 Ennél többet úgyse tehetek.

2023. dec. 12. 14:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!