Vajon sikerült?
6 ève próbálkoztunk a kistestvérrel, eddig sikertelenül. Pèntek óta hányingerem van, hasmenèsem hánytam is. Azt hittem valamilyen vírus lehet. Szombaton kellet volna megjöjjön, nem jött meg. Tegnap delután csináltam 2 tesztet, halványan ott a másik csìk is. Majd aztán vettem mèg kettőt, a 3.is pozitív lett. Ma reggel a 4.is pozitív lett. Haványan de ott a csìk.
Szokott lenni mindjárt megjön èrzèsem, de eddig semmi. El hihetem hogy tènyleg sikerült?
Juhú! Egyértelmű pozitív. Gratulálok!
A mindjárt megjön érzés normális. Nekem sajna, mára elmúlt, szóval vissza is sírom😂 Épp várom a hcg vérvétel eredményét, de jobb lett volna ha marad az az idegesítő érzés, mert eddig se reménykedtem benne, hogy velem marad, de így már még kétségbeesettebb vagyok. Szóval így utólag azt mondom, örülj neki!😁
#25! Hát, ez az, hogy még semmi. Pár napja lett + a tesztem. Idén már volt egy vetélésem, szóval minden is para.☹️
#27! Persze, az is normális, ha valakinek nincs is. Engem az zavar, hogy volt, de elmúlt. Mindegy, a végeredmény úgyis megmondja, addig próbálok nem megőrülni😁
Boldog babavárást nektek!
#29! Már szedem😁 Ennél többet úgyse tehetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!