Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek? Tegnapra nem...

Szerintetek? Tegnapra nem vártam. Nem is jött meg. Viszont reggel óta mensis görcseim vannak, bár csak olyan enyhe.

Figyelt kérdés
Más tünet nincs. A melleim lettek kicsit érzékenyebbek. (Bár ez előfordult máskor is) Ciklusom rendszeres, sosem késik, megszakítással "védekeztünk". Lehet ebből baba?
2010. okt. 23. 00:47
 1/7 anonim ***** válasza:
Lehet. Csinalj tesztet.
2010. okt. 23. 01:11
 2/7 anonim ***** válasza:
Persze, lehet. Ez nem védekezési módszer:). Csinálj egy tesztet, az tuti megmutatja ha baba van a dologban.
2010. okt. 23. 07:07
 3/7 A kérdező kommentje:
Tesztet hétfőn szeretnék csinálni,ha addig nem jön meg.De ma reggel is azt hittem hogy meglepetés ér,és NEM!Pedignekem mindig reggelre jön meg.Ugyhogy már a késés 2 nap.Jelenthet valamit a krémes folyás?3 napja van.Általában mensi előtt már nem szokott lenni.Köszi amugy a válaszokat!
2010. okt. 23. 09:48
 4/7 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy terhes vagy és ezek a terhesség tünetei, de lehet, hogy nem. Én nem tudnék így találgatni, már rég megcsináltam volna a tesztet:)

A tesztből ki fog derülni, szorítok, remélem, pozitív lesz!

2010. okt. 23. 12:09
 5/7 anonim ***** válasza:
Na miujs? Megcsinaltad a tesztet?
2010. okt. 25. 11:16
 6/7 A kérdező kommentje:
Megcsináltam.Azóta már kettőt is.De negatív lett.MA tartok a 4ik napnál,hogy késik,mert ugye azóta sem jött meg.Kezdem nem érteni a dolgot:(
2010. okt. 26. 12:06
 7/7 anonim ***** válasza:
Mas is lehet, nem csak terhesseg. Keshet lelki okok miatt is. Varj meg par napot, tesztelj ujra es ha negativ de nem jon meg, keress fel egy orvost.
2010. okt. 26. 23:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!