Szerintetek? Tegnapra nem vártam. Nem is jött meg. Viszont reggel óta mensis görcseim vannak, bár csak olyan enyhe.
Figyelt kérdés
Más tünet nincs. A melleim lettek kicsit érzékenyebbek. (Bár ez előfordult máskor is) Ciklusom rendszeres, sosem késik, megszakítással "védekeztünk". Lehet ebből baba?2010. okt. 23. 00:47
2/7 anonim válasza:
Persze, lehet. Ez nem védekezési módszer:). Csinálj egy tesztet, az tuti megmutatja ha baba van a dologban.
3/7 A kérdező kommentje:
Tesztet hétfőn szeretnék csinálni,ha addig nem jön meg.De ma reggel is azt hittem hogy meglepetés ér,és NEM!Pedignekem mindig reggelre jön meg.Ugyhogy már a késés 2 nap.Jelenthet valamit a krémes folyás?3 napja van.Általában mensi előtt már nem szokott lenni.Köszi amugy a válaszokat!
2010. okt. 23. 09:48
4/7 anonim válasza:
Lehet, hogy terhes vagy és ezek a terhesség tünetei, de lehet, hogy nem. Én nem tudnék így találgatni, már rég megcsináltam volna a tesztet:)
A tesztből ki fog derülni, szorítok, remélem, pozitív lesz!
5/7 anonim válasza:
Na miujs? Megcsinaltad a tesztet?
6/7 A kérdező kommentje:
Megcsináltam.Azóta már kettőt is.De negatív lett.MA tartok a 4ik napnál,hogy késik,mert ugye azóta sem jött meg.Kezdem nem érteni a dolgot:(
2010. okt. 26. 12:06
7/7 anonim válasza:
Mas is lehet, nem csak terhesseg. Keshet lelki okok miatt is. Varj meg par napot, tesztelj ujra es ha negativ de nem jon meg, keress fel egy orvost.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!