Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hogyan kell felkészülni az...

Hogyan kell felkészülni az anyaságra 4 lépésben?

Figyelt kérdés

2024. jan. 8. 23:47
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
91%

1. Keresel egy faszit.

2. Udvarolni fog neked

3. Egyszer felhivod magadhoz.

4. .................... (kepzeld ide)

2024. jan. 8. 23:56
 2/15 anonim ***** válasza:
65%

1. Pszichoterápia

2. Traumák feldolgozása

3. 1.

4. 2.

2024. jan. 8. 23:57
 3/15 anonim ***** válasza:
92%

1. Megtanulsz mindenről lemondani.

2. Megtanulod, hogy mindenki előtted van a sorban.

3. Megtanulod, hogy tűrd el a kialvatlanságot, a 0-24-es készültséget, a hisztiket, az én-idő megszűnését vagy leredukálódását és hogyan kezeld a kezelhetetlen dolgokat illetve a stresszt.

4. Megtanulsz feltétel nélkül szeretni, tűrni, gondoskodni és felelősséget vállalni életed végéig.

5. Nem tudsz felkészülni az anyaságra, mert semmi nem úgy lesz, ahogyan azt te előre elképzelted....

2024. jan. 9. 00:12
 4/15 anonim ***** válasza:
63%

A #3. Válaszadó kifejezését kiegészítve:

Az 1-2. pont: Nem kell így lennie. A 3. pont: Csak, ha van én-idő, akkor működik a többi része.

4-5. pont: Tökéletesen igaz!

2024. jan. 9. 00:22
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

Sehogy. Bárhogyan felkészülsz az fix hogy a te gyerekednél nem fog beválni, és mindig újra kell tervezni.

Vagy ami elsőre működik az 2-3 hónap múlva már nem fog.

2024. jan. 9. 00:23
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

1. Annyit tudsz tenni, hogy elfogadod fejben, hogy onnantól megváltozik az életed. Azt nem tudhatod mennyire. Rajtad is múlik, de a gyerkőcön is nagyon sok. Milyen lesz a temperamentuma, az idegrendszere, az egészsége, stb.

2. Én igyekeztem felkészíteni a testem is a terhesség előtt. Ne ezen múljon a gyerek egészsége, na meg az enyém a terhesség alatt és a szülés után.

3. És ez inkább az első pont, egzisztenciálisan, és mindenhogyan legyél rendben magaddal.

4. Azért ha a fentiekkel már rendben is vagy, igyekezz olyan apajelöltet választani, aki a társad, és nem egy nagykorú gyereked, különben egyedül fogod végigcsinálni...

2024. jan. 9. 08:05
 7/15 A kérdező kommentje:
Köszi🥰
2024. jan. 9. 11:54
 8/15 anonim ***** válasza:
Folyton újratervezel, 4 lépésben 😃
2024. jan. 9. 18:31
 9/15 anonim ***** válasza:
71%

3-as, neharagudj, miért kéne mindenről is lemondani?

Meg ha le is kellene, csak egy pár évig, mert a gyerek megnő, és az anyuka fokozatosan visszakapja a szabadidejét.

2024. jan. 10. 21:32
 10/15 anonim ***** válasza:
9-es, ja idős korára vissza kapja a szabad idejét, csak akkorra már nem tud majd vele mit kezdeni, ugyanis az átlag hazai kisnyugdíjas nem arról híres, hogy nagyon fszán kirándulgatnának wellnessezni max. csak a kórházba vagy a szoc. otthonba, ahová majd a hálás gyerek bedugja őt, hogy ne legyen nyűg a nyakán..
2024. jan. 11. 11:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!