Beágyazódási vérzés lehet?
Egy hét múlvára nem várom.
Törlésnél halvány rózsaszín volt a wc papír.
2 éve próbálkozunk.
Orvos?
1.doki inzulin rezisztencia pcos
2.doki nincs egyik se hülye aki ezt állítja
3.doki ir van pcos nincs
Figyelek az étrendre és vitaminokat szedek, mozgok.
A ciklusom 30-40nap között szokott megjonni, de már némi logikát véltem benne felfedeznj ugyanis 6 ciklusonta jön meg 40 napra, utána meg csökken 😆😎
Ma a 26.napon vagyok.
Tervben van idén, az istenhegyi klinika és Dr Imre Ruben meglátogatasa, de ilyet még sose tapasztaltam ezért keltett egy pici reményt....
Ráadásul a google is azt írja hogy a beagy. verzes pont egy héttel elotte jelentkezik és ezért voltam kíváncsi ti mit gonsoltok, mit tapasztaltatok... Tudom nem vagyunk egyformák, se gépek....
Azt gondolom, hogy bármi lehet. Nekem 1x volt 4 nappal nem várt menstruáció előtt egyértelműen olyan vérzésem, amilyennek a beágyazódásit írják le, egyébként soha. Nem voltam terhes. Lehet egyébként, hogy ott bukott meg a dolog, nem sikerült, mert beágyazódási nehézségem volt.
2 terhességem közül egyiknél se volt semmiféle beágyazódási vérzés. (1.végül vetéléssel vegződött, 2.még nem tudom, most vagyok 8hetes.)
Nálam most dec 24-én volt egy rózsaszín törlés. Teljesen kiborultam, hogy na akkor ennyi volt (26-ára nem vártam) és még előbb meg is jön.... de végül nem jött meg. 26-án a teszt már egyértelműen pozitív volt, most várom az első UH időpontomat.
Drukkolok neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!