Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Így is van esély arra, hogy...

Így is van esély arra, hogy terhes lettem?

Figyelt kérdés
Sziasztok 1 hónap múlva 17 leszek és nekem alapból nagyon rendszertelen a menstruációm van, hogy fél évet is kihagy a lényeg annyi hogy októberben volt utoljára és decemberben voltam először úgy a barátommal de nem védekeztünk sehogy de azóta se nem tudom így mennyi esély lehet arra, hogy becsúszik (voltam nődokinál novemberben azt mondta ő mindent rendben talált és ha megjön akkor szedjek fogamzásgátlót, hogy beálljon.)Hányingerem van pár napja főleg reggelenként és illatoktol, ételektől rosszul vagyok. (Kíméljetek meg az olyan kommentektől, hogy 16-17 évesen még szűznek kellene lennem szerintem meg mindig jobb mint azok a 14 éves lányok akikben egy kamion is megtud fordulni) a vedekezessel is tisztában vagyok nem kérek arról se felvilágosítást egyszerűen mi így döntöttünk.
2024. jan. 7. 17:57
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
100%
Attól peteérésed lehetett pont, aztán ha az ott megtermékenyült és beágyazódott, akkor terhes vagy és azért nem jön meg. Ha meg nem azért, akkor peteérésed sem volt, azért nem jön meg. Ez így akkor is lutri. Nincs rád írva, hogy pont érik a pete, amit lehet, hogy telibe talál a párod, nem tudhatjátok, hogy épp sikerült-e teherbe ejtenie téged vagy nem. Ha úgy döntöttél, hogy nem védekezel, akkor gondolom nem okoz gondot gyereket vállalni és felnevelni. Addig pedig keresd fel a nőgyógyászt, mondd el neki, hogy mi történt. Ő megnéz, hogy mi a helyzet veled. Ha megkéred, szívesen tájékoztat a ciklusod működéséről, bár erről az iskolai védőnővel vagy nővérrel is beszélhetsz. Az orvos viszont segít, hogy mi is lenne számodra a legjobb a tovabbiakban.
2024. jan. 7. 20:28
 22/30 anonim ***** válasza:
100%

Hiába van összevissza a ciklusod, az nem jelent semmit, hiszen nem rendszeres, nem vehetsz rá mérget, hogy a következő menstruációd is elmarad. Ha épp "elkaptátok" a termékeny időszakot, és pár nappal ovuláció előtt volt az aktus, akkor simán teherbe eshettél. Attól, mert novemberben és decemberben nen volt menstruációd, nem tudni, mikor lesz következő menstruációd, illetve az azt megelőző peteérés, ovuláció.

Tehát lehet, hogy most lett volna menstruációd megint, január elején, és pont a termékeny időszakodban voltatok együtt.

Az aktus után minimum 2 héttel csinálj egy terhességi tesztet, az kimutatja, ha terhes vagy.

Kérlek ilyet többet ne csinálj, sose feküdj le senkivel védekezés nélkül, ha nem szeretnél teherbe esni. Mindig védekezz, mindig. Most a szexuális úton terjedő betegségekre hadd ne térjek ki.

Kérlek, tiszteld és becsüld önmagad, mint ember, mint nő.

Ha már a fiú nem tisztelt téged. Ugyanis ezzel csak és kizárólag téged veszélyeztet, te fogsz rettegni a nem kívánatos terhességtől, neked kell abortuszról döntened, ha mégis teherbe esnél, vagy neked kell megszülnöd, ha úgy döntesz. Kérlek, komolyan mondom, segítő szándékból, beszéljétek ezt meg, hogy sosem csináltok ilyet többet, és innentől védekeztek. Tiszteljen téged, és te is önmagad.

2024. jan. 7. 20:31
 23/30 anonim ***** válasza:
100%
#19! Hú, bakker, át kéne nézned az általános iskolás bioszt. Az ovuláció, amiből terhesség lehet, a menstruáció ELŐTT van. Tehát, ha decemberben nem jött meg, az azért is lehet, mert volt egy ovulációd, teherbe estél, terhesen meg már nem jön meg. Ezek szerint a pasidnak is pont ennyi esze van. Jól egymásra találtok. Már csak egy gyerek hiányzik a 2 észkombájnhoz.
2024. jan. 7. 20:35
 24/30 anonim ***** válasza:
100%

A testvéremnek 3-4 havonta volt menzesze és mégis terhes lett.

Ha nem rendszeres a menstruációd honnan tudod mikor kéne megjönni?Arra nem alapozhatod a védekezést vagy nem védekezést,hogy most megvolt akkor a következő két hónapban tuti nem lesz.

Ahogy előttem is írták simán lehetett ovulációd decemberben. És igen lehetsz terhes.Csinálj egy tesztet ha már eltelt kb 2 hét és meg is tudod az vagy-e.

2024. jan. 7. 21:52
 25/30 anonim ***** válasza:
100%
Ennyi ésszel igen, én sem szexeltem volna a helyedben hiába " 17 vagyok" és nem 14 éves.. Tudod az érettséget sokszor nem lehet a korra fogni.. Itt az élő példa.. TE
2024. jan. 8. 10:07
 26/30 anonim ***** válasza:
100%

Az egyik ismerősömnek az első gyereke úgy jött össze 20 évesen, hogy akkor már 1 éve nem menstruált de amúgy 3-4 havonta szokott neki megjönni.

Második gyerek meg spirál mellett fogant.

Szóval bármi megtörténhet...

2024. jan. 8. 15:37
 27/30 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat :)

Egyébként csináltam tesztet és az egyiken a második csík halványabb volt a másik teszten már nem látszott a második csík a tünetek azóta se múltak el pénteken megyek orvoshoz akkor minden kiderül:)

2024. jan. 14. 18:25
 28/30 anonim ***** válasza:
100%
Hát akkor terhes vagy 17 évesen gratula.. halvány vagy nem teljesen mindegy az pozitív.
2024. jan. 14. 19:51
 29/30 anonim ***** válasza:
100%
De a második negatív lett, az első is halvány, lehet csak a kontroll csíkot látta. Én még nem mondanám biztosra, hogy terhes.
2024. jan. 14. 20:57
 30/30 anonim ***** válasza:
*Mármint száradási csík.
2024. jan. 14. 20:59
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!