Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Így is van esély arra, hogy...

Így is van esély arra, hogy terhes lettem?

Figyelt kérdés
Sziasztok 1 hónap múlva 17 leszek és nekem alapból nagyon rendszertelen a menstruációm van, hogy fél évet is kihagy a lényeg annyi hogy októberben volt utoljára és decemberben voltam először úgy a barátommal de nem védekeztünk sehogy de azóta se nem tudom így mennyi esély lehet arra, hogy becsúszik (voltam nődokinál novemberben azt mondta ő mindent rendben talált és ha megjön akkor szedjek fogamzásgátlót, hogy beálljon.)Hányingerem van pár napja főleg reggelenként és illatoktol, ételektől rosszul vagyok. (Kíméljetek meg az olyan kommentektől, hogy 16-17 évesen még szűznek kellene lennem szerintem meg mindig jobb mint azok a 14 éves lányok akikben egy kamion is megtud fordulni) a vedekezessel is tisztában vagyok nem kérek arról se felvilágosítást egyszerűen mi így döntöttünk.
2024. jan. 7. 17:57
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
100%
Szuper döntés. Akkor gondolom, az is menni fog, hogy összekalapoljatok egy ezer forintos terhességi tesztre. (A gyerek ennél picit többe lesz, gondolom, az se okoz majd problémát.)
2024. jan. 7. 19:34
 12/30 anonim ***** válasza:
100%
10. Nem, úgy döntöttek, hogy nem veszi ki.
2024. jan. 7. 19:37
 13/30 A kérdező kommentje:
6. Válaszoló én a szüleimmel élek tudom, hogy nem a lenne az legjobb ha lenne gyerek de a barátom 22 éves dolgozik saját házzal rendelkezik. A mi döntésünk alatt nem azt értettem, hogy mindenképp gyereket akarunk csak mivel, ilyen rendszertelenül van meg és ennyi ideje nem volt így úgy gondoltuk nem lehet belőle baj
2024. jan. 7. 19:50
 14/30 anonim ***** válasza:
100%
Baj nem is lehet belőle, max egy cuki kisbaba. De mivel így döntöttetek, és a 22 éves dolgozó barátod el tud tartani hármótokat saját lakásában, hajrá. A szüleid nagyon büszkék lesznek a felelős és okos kislányukra.
2024. jan. 7. 19:53
 15/30 anonim ***** válasza:
100%
Jobbnál jobb döntések. Mondjuk ez így még kiábrándítóbb, mert ezek szerint a 22 éves fickó féleszű.
2024. jan. 7. 19:55
 16/30 anonim ***** válasza:
100%
15ös, nem féleszű, csak kihasználta a lehetőséget hogy meggyőzze a kislányt, hogy csinálják gumi nélkül. Max meg a csaj abortuszra, ha meg megtartja, a srác lelép és megússza havi 20-30 ezer gyerektartással.
2024. jan. 7. 19:59
 17/30 anonim ***** válasza:
100%
#11! Ok.,de most mi a kérdés? Hogy a holdállasból vagy terhességi tesztből állapítsd meg, hogy terhes vagy-e? Én az utóbbira szavazok.
2024. jan. 7. 20:02
 18/30 anonim ***** válasza:
100%

Akkor mi lenne ha úgy döntenél hogy veszel egy terhességi tesztet?

A kérdést nem értem, ha így nem lenne esély akkor mégis hogyan lenne? :D

2024. jan. 7. 20:04
 19/30 A kérdező kommentje:
De arra lennék kíváncsi, hogy ha több hónapig nincs meg utána megjön és megint 1-2 hónapot nincs meg akkor így, hogy lehetnék terhes mármint úgy értem, hogy októberben megvolt novemberben illetve decemberben nem és alapból decemberben történt az aktus.
2024. jan. 7. 20:18
 20/30 anonim válasza:
84%
#19: a szervezeted még nem állt be, nagyon felelőtlenek vagytok. Főleg a 22 éves barátodat nem értem, hogy lehet ennyire ostoba. Legalább kihúzta volna, az is több mint a semmi.
2024. jan. 7. 20:27
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!