Ha van ovulációm, teszt pozitív lett, honnan tudom, hogy utána a luteális szak megfelelő?
Nem teljesen értem a kérdést.
A luteális szakasz (12-16 nap, az ovulációt követően a következő menstruációig, hossza nagyjából mindig állandó. Nekem pl. 13 (nagyon néha 14 nap)
Az, hogy együtt vagytok ovuláció előtt, vagy akár pont azon a napon, még nem jelenti automatikusan a teherbeesést.
Sőt..
Nagyon bele vagy csavarodva a dolgokba. Nem elég ovu elötti napokban együtt lenni, előzö nap illetve ovuláció napján érdemes. Honnan tudod mikor ovulálsz? Tesztelsz? Vagy naptár szerint nézed a ciklusodat?
Mi 6 hónapig így voltunk együtt mégsem sikerült vagy beágyazódni vagy megtermékenyíteni baj tudja mi folyik le egy női testben pontosan. 6.ciklusban fogant meg a baba.1
Szedj vitamint (E! az egyik legfontosabb) folsavat, étkezz egészségesen, mozogj eleget.
Nekem az alaphőm 36.3-36.4, ovuláció után felmegy 36,8-37.0 köré, és amikor terhes lettem akkor a nemvárt napján egésznap 36.8-37.2 között volt (meg persze szinte az egész terhességem alatt)
Igen, tesztelek. Clearblue lh tesztet vettem.
Szedek Gal babavárót már fél éve. Abban van E vitamin, folsav. D vitamint és mio-inositolt is szedek.
Heti 2x sportolok + sokat vagyok kint a friss levegőn a gyerekkel, így azért futok is.
Most vagyok a ciklus 19. napján. Ma 36,9-es volt a hőm. Persze, ez több mindenre is utalhat.
Rettenetesen kétségbeejtő, frusztráló, hogy eddig sikertelen volt. Közben meg a negyedik ismerősöm lett terhes. Köztük ketten nem tervezték, ketten pedig az első védekezésmentes hónapban hozták össze.
Tudom, és mindenki ezt mondja, hogy próbáljam elengedni, ne stresszeljek rá. De mégis hogyan?!
Sajnos megértem a szomorúságodat. Sokan körülöttem is teherbe estek az első hónapban, úgy hogy nem figyeltek sem a vitaminra se az ovulációra se semmire. Mi is 6 hónapig vártunk.Tudom ez semmi meg nem sok.De mégis stresszes hogy másnak sikerül elsöre neked meg nem :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!