Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A Maybe Baby ovuteszt meddig...

A Maybe Baby ovuteszt meddig mutat páfrányosat?

Figyelt kérdés

Tudom,hogy már ezerszer kérdeztek az ovutesztről,olvastam is a régebbi válaszok között,de nem igazán találtam használhatót.

Kérdésem az,hogy mi van akkor,ha 1-én volt teljesen páfrányos a tesztem(számításaim szerint akkor volt peteérésem),de gyakorlatilag 31-től jelzi a termékenységet egészen máig,sőt ma szintén totál páfrány az egész?Holnap már nem is merem megnézni.Azt mondják,ez a fajta ovuteszt igen jó,tehát akkor szerintetek mi a szitu?Ja és a petefészkem környékét folyamatosan "érzem".Köszke

2008. jan. 7. 19:21
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
Hát őszintén mondom nem tudom miért mutat ilyen hosszú ideig páfrányosat mert max 4-5 napig lehetne neki.Én is ezt a mikroszkópot használtam,és nekem 3 nap volt a leghoszabb.Amikor elkezdi mutatni akkor már peteérés van.Ez tuti.Nem tudom milyen célból használod,de sok sikert.
2008. jan. 7. 21:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!