Lehet, hogy a metformin hizlal?
Figyelt kérdés
Pcos-re kaptam, egy 2xfel szemmel kezdtem, most 2 szemet szedek naponta. Beinditotta a petefeszkeimet, de egy nagy hordo azota a hasam, olyan mint egy dob. Ez normälis ällapot? mert sokäig kellene szednem, hogy rendbejöjjek.2009. jan. 3. 18:50
1/5 anonim 

válasza:

Ezek a gyógyszerek, Metformin, Merckformin csak akkor hatnak, ha szénhidrát mentes diáétát tartunk. Igazából szerintem nem hízlal, vagyis ha eszel mint azelőtt tartod a súlyod, én 2 kilót fogytam, még nem szedem egy hónapja
2/5 anonim 

válasza:

én ugyan ilyet nem szedtem de szerintem most csak ferlvagy fujodva és elfog mulni. hozákell a szervezetnek szoknia ahhoz hogy müködnek a petefészkek
3/5 anonim 

válasza:

Lassan a 4. hete szedem. Az első két hétben pokolian ment a hasam, nem tudtam diétázni, mert ha nem ettem rosszul lettem, de amit megettem az kijött. Most vettem észre, hogy egyáltalán nem kívánom az ételt, alig eszek valamit és fogytam is.
4/5 A kérdező kommentje:
köszönöm Nektek, akkor csak fel lehetek puffadva valamitöl. Ti milyen adagolasban kaptatok egyebkent ezt a gyogyszert?
2009. jan. 8. 22:07
5/5 anonim 

válasza:

Én 149-es inzluinra 3x850 mg Merckformint
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!