A napokban volt a kalkulátor szerint beágyazódás?
Kicsi fehéres krémes van a wc-papíron 3 napja
Reménykedhetek,egy picit!
Ez valami jel lehet ?
Nem első baba lenne!!
Csak elgondolkodtunk még egy gyerkőcön!
Így belehúztunk 4 hónapja,de párom türelmetlen!!
Sima vérvételen én meg rákszűrésen ,meg megvizsgálta a méhszájamat a doki seb ,elváltozás nincs!!
Eredmény negatív !
Külön speckós vizsgálaton ha arra gondolsz nem voltunk!
Mert gondoltuk ha 2 összejött akkor miért nem lehetne megint!
Amúgy meg 40 évesek vagyunk mind a ketten!!
De nem fogunk évekig próbálkozni,ha pár hónap nem jön össze hagyjuk az egészet!!
Ja hat ez a kivizsgalas semmi, 0, nem is ertem mi alapjan jelented ki, hogy rendben vagytok, mikozben egy nagylabor meg rakszures a teherbeeses szempontjabol nem sokat jelent.
Szoval azt nem lehet kijelenteni, hogy rendben vagytok, az tuti. Persze 4 honap nem sok ido, de 40 felett mar nehezitett a teherbeeses, hiaba van mar 2 gyereked. Oket nem 40 felett szulted, tok mas.
Kedves utolsó köszi én 4-ére nem várnám!
Drukkolok neked is!!👍👍✌️✌️
Ez a "kalkulátor szerint" dolog engem is megborít. Na és a való életben? Ha hozzávetőlegesen tudod, hogy mikor ovulálsz (hőmérő, nyák, méhnyak állása alapján), akkor tudsz megintcsak becsülni, hogy mikor lehet beágyazódás, de ott is inkabb 2-3 napos intervallumra kell gondolni.
Meg ez a "párom türelmetlen"... hát ez sem fog segíteni a dolgon.
Vettem Gabriel tesztet ez 25 érzékenységű!!
Mikor lehet legkorábban megcsinálni ?
Mikor érdemes?
Kommentárt nem kérek miért vettél stb!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!