Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ebből lehet baj. hogyan...

Ebből lehet baj. hogyan tudnám megelőzni az óvszereken kívül?

Figyelt kérdés

20 éves lány vagyok, kedden reggel együtt voltam a barátommal.

Az ovum első napján.

Szex közben kilyukadt az óvszer. De csak egy kevés sperma jutott belém.

Köszi!

2023. dec. 29. 07:27
 1/8 A kérdező kommentje:

Kinek, milyen módszerei vannak?

A megszakításosban tényleg szeretkezés közben nem szabad orgazmust előidézni,csak abbahagyni?

2023. dec. 29. 07:30
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
esemény utáni tablettát ajánlok
2023. dec. 29. 07:34
 3/8 anonim ***** válasza:
Ha kedden volt, akkor a tabletta hatékony?
2023. dec. 29. 08:14
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Esemény utáni. Kellett volna, de ha ez kedden történt akkor már késő... (72 óráig van értelme bevenni) Mostmár csak reménykedni tudsz, mert attól ha beléd megy még nem 100% a terhesség, de olyan 30. És erre a kevés sperma is elég.

A megszakítasos lényege hogy azelőtt kihúzza hogy elélvezne. De ezzel se jó játszani, valakinek ígyis egyből lesz gyereke, másnak meg 20 évig is működik.

2023. dec. 29. 08:15
 5/8 anonim ***** válasza:
77%

Ha használtok egy kis síkosítót, kisebb eséllyel szakad ki a gumi. Van spermicid síkosító is, meg olyan gumi, ami eleve ilyennel van bevonva. Plusz kiegészítő védekezés lehet a pharmatex kúp vagy zselé. A tabletta nem jó gumi mellé, meg nekem nem vált be eleve, szóval nem javaslom. Nem olvad fel teljesen, és kellemetlen.

A megszakításos módszer pedig olyan, mint az oroszrulett. Mi szoptatás alatt próbaltuk, akkor eleve sokkal kisebb az esélye a terhességnek. Egész biztosan mindig időben abbahagytuk. Ehhez képest első hónapban sikerült teherbe esni. Az óriási különbség, hogy mi úgy voltunk vele, hogy nem baj, ha pár hónappal előbb jön a kistesó, mint terveztük.

Neked azt tudom javasolni, hogy most egyelőre imádkozz. Ha megúsztad, akkor írass fogamzásgátló tablettát! Elötte lesz egy vérvétel, amiből kiderül, hogy egyáltalán szedheted-e. Ha a trombózisveszély magas, akkor nem. Ez van. Gumiban dugni még mindig jobb, mint láb nélkül élni.

Ha felírja a doki, akkor minimum egy hónapig még használjatok gumit. De ha biztosra akarsz menni, akkor a pasid ne is tudja, hogy tablettát szedsz, és minden alkalommal húzzatok gumit. Utóbbi egyébként a betegségek többségétől is véd, a többi fogamzásgátló módszerrel ellentétben.

2023. dec. 29. 09:03
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Vettem esemény utánit.
2023. dec. 29. 09:23
 7/8 anonim válasza:

A legjobb fogamzas gatlo a kalmopirin.

Ket terddel osszeszoritani

2023. dec. 29. 09:40
 8/8 anonim ***** válasza:
Elefánt faxu a baratod es normal ovszert vett gobdolom ami kicsi ra.. legkozelebb a meretet is nezetek meg vagy rendeljetek ..
2023. dec. 29. 11:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!