Lehetek terhes?
Figyelt kérdés
A barátom több alkalommal is hozzá érintette a nemi szervét az enyémhez, rajta nem volt alsógatya, rajtam viszont volt bugyi. Az a helyzet hogy 5 napja meg kellett volna jönnie a mensimnek, és még mindig nem jött meg. Múlt hónapban is 5 napot késett (nekem mindig késik) ezért annyira még nem aggódok. Viszont nem tudom hogy van e rá esély hogy terhes legyek. Szerintetek? Kérlek nyugtassatok meg, hogy így nem lehetek terhes.2023. dec. 28. 11:10
21/28 A kérdező kommentje:
És abba tud valaki segíteni mik a terhesség előjelei?
Már egy ideje van váladékom, nagyon sokat pisilek…
2023. dec. 29. 21:18
22/28 anonim válasza:
Hányinger, hányás, mellfeszülés, gyakori pisilés, vérzés elmaradása stb. (Másodkézből tudom, nem voltam terhes.)
De leginkább a pozitív terhességi teszt. Vegyél egyet, és végezd el, hogy megnyugodj, mert ebbe bele lehet csavarodni. Utána mondjuk 1-2 hét múlva ismételd meg, elvileg 3 hét után már elég biztos az eredmény.
Amúgy a váladék + pisilés simán lehet fertőzés is, jó lenne egy nőgyógyász, már csak a kialakult helyzet miatt is, plusz beszélhetnél vele a fogamzásgátlás lehetőségeiről.
23/28 A kérdező kommentje:
22es válaszoló, koszonom szepen
2023. dec. 29. 22:00
24/28 anonim válasza:
Tesztelj az biztosabb mint találgatni
25/28 A kérdező kommentje:
Én érzem valahogy hogy terhes vagyok, de nem értem hogy történhetett… nem is csinaltuk a dolgot, nem dugtunk
2023. dec. 30. 08:30
26/28 anonim válasza:
Akkor az vagy...
Kérdezz egy Mária nevű mostanra öregasszonyt hogy történhetett ilyen. :D
27/28 anonim válasza:
Figyelj, ez valószínűleg egy kényszergondolat, nyilván új neked a szex meg a vele járó felelősség, majd idővel hozzászoksz. Ha jól emlékszem, még csak 16 éves vagy, lehet, hogy várnotok kéne még egy kicsit. Pici a valószínűsége, hogy teherbe estél, de nagyon negnyugodnál, ha meglátnád a negatív tesztet. Vegyél egy nagy levegőt, szerezz tesztet, és végezd el. Életed egyik leghosszabb 15 perce lesz, amíg elkészül, de utána nagyon megkönnyebbülsz.
28/28 anonim válasza:
Nincs esély a terhességre.
Te nem jártál biológia órákra??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!