Lehetek terhes?

Figyelt kérdés
A barátom több alkalommal is hozzá érintette a nemi szervét az enyémhez, rajta nem volt alsógatya, rajtam viszont volt bugyi. Az a helyzet hogy 5 napja meg kellett volna jönnie a mensimnek, és még mindig nem jött meg. Múlt hónapban is 5 napot késett (nekem mindig késik) ezért annyira még nem aggódok. Viszont nem tudom hogy van e rá esély hogy terhes legyek. Szerintetek? Kérlek nyugtassatok meg, hogy így nem lehetek terhes.

2023. dec. 28. 11:10
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:
Át állítottam 33 naposra a ciklusomat az appban, így ezek szerint ma kéne megjönnie, kíváncsi vagyok mi lesz
2023. dec. 28. 14:48
 12/28 anonim ***** válasza:
100%

Szóval ezek szerint fogalmad sincs, hogy konkrétan hány naposak a ciklusaid (hány napos a follikuláris és a luteális fázisod), hányadik ciklusnapon szokott lenni az ovulációd, de itt parázol, hogy talán terhes vagy.

Megkérdezhetem, hány éves vagy?

2023. dec. 28. 15:13
 13/28 A kérdező kommentje:
Igen, parázom. A háttér okok pedig hogy nem tudom mi hány napos nálam: gyógyszert szedek illetve cukorbeteg vagyok. És ez a két dolog teljesen megzavarja a menstruációmat, nagyon rendszertelen így sajnos nehéz megállapítanom
2023. dec. 28. 15:25
 14/28 anonim ***** válasza:
100%
A nagyon rendszertelen az mit jelent nálad?
2023. dec. 28. 15:38
 15/28 A kérdező kommentje:
Van hogy ho eleje, van hogy ho vege, van hogy egyik honapbol belelog a masik honapba, tenyleg ilyen kiszamithatatlan, osszevissza van
2023. dec. 28. 15:43
 16/28 anonim ***** válasza:
100%

Ez így átláthatatlan. Hány NAPOSAK szoktak lenni a ciklusaid?

Vezeted valahol? Pl fertilityfriend.com-on?

Hány éves vagy?

2023. dec. 28. 15:50
 17/28 A kérdező kommentje:

Az előbb említettem, hogy nem tudom megmondani, mert rendszertelen a menstruációm.

Igen vezetem egy appban.

16 vagyok

2023. dec. 28. 16:06
 18/28 anonim ***** válasza:
100%

Bullshit. Ugyanis az app magától kiír, kalibrál, a lényegük pont az, hogy ne a felhasználónak kelljen számolgatnia...

De ha ennyire passzív vagy, nem tudok segíteni.

Én kb 28 éve vezetem a ciklusaimat a fertilityfriend.com-on...

Ha rendszertelenek a ciklusaid, honnan tudod, hogy már meg kellett volna jönnie?

Amúgy szerintem NEM terhes vagy, hanem egyszerűen csak TUDATLAN.

2023. dec. 28. 16:29
 19/28 anonim ***** válasza:
Ha csak a naptárt nézed akkor persze hogy összevisszának tűnik a ciklus. Te szimplán nem tudod hogy hogyan kell számolni. Ezért gondolod hogy rendszertelen... A ciklus hosszát a 2 egymást követő menstruációk első napjai között eltelt napok száma adja. A hónapok 30-31 naposak. Ebből kifolyólag ha neked például 24-27 naposak a ciklusaid akkor tök logikus hogy nem minden hónap 4-e körül fogsz menstruálni hanem mindig csúszni fog korábbra és idővel már az előző hónap közepén fog megjönni. Ettől ez még lehet koppra pontos ciklus. Tök szomorú hogy nő létére ezzel hány ember nincs tisztában... Na szóval tessék szépen ez alapján visszamenőleg kiszámolgatni hogy melyik ciklusod hány napos volt idén. Abból tudsz következtetni rá hogy mikor fog várhatóan kezdődni a következő.
2023. dec. 29. 20:52
 20/28 anonim ***** válasza:

#19 vagyok. Tekintve hogy péntek este van most nagyon ráérek. Úgyhogy szemléltetésképp megírom neked hogy idén eddig hogy alakultak a PONTOS ciklusaim. Így látni fogod hogy ez alapján (csak és kizárólag a naptárt nézve) totális káosznak tűnik. Közben pedig full rendszeres. 🙂

Január 12-17.

Február 9-14.

Március 9-14.

Április 5-10.

Május 2-7.

Május 28-Június 1.

Június 23-28.

Július 20-25.

Augusztus 14-19.

Szeptember 12-17.

Október 7-12.

November 1-6.

December 1-5.

December 21-26.

Idén a leghosszabb ciklusom januárban volt: 33 napos. A legrövidebb decemberben volt: 20 napos. Ez amúgy évek óta nem fordult elő nálam. De egyszer belefér az ilyen rövid is. Leggyakrabban 25-27 napos hosszúságú volt. De előfordult 28 29 és 30 napos is. Magyarul általában a ciklus 23-24. napján már tisztasági betétet használok hogy ne érjen váratlanul a dolog. Aztán lehet hogy a 29-30. napig tök feleslegesen használom mert csak azután kezdődik. Védekezni szoktunk gumival de ha mégis parázok akkor csak a 30. nap után csinálok tesztet.

2023. dec. 29. 20:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!