Lehetek terhes?
Szóval ezek szerint fogalmad sincs, hogy konkrétan hány naposak a ciklusaid (hány napos a follikuláris és a luteális fázisod), hányadik ciklusnapon szokott lenni az ovulációd, de itt parázol, hogy talán terhes vagy.
Megkérdezhetem, hány éves vagy?
Ez így átláthatatlan. Hány NAPOSAK szoktak lenni a ciklusaid?
Vezeted valahol? Pl fertilityfriend.com-on?
Hány éves vagy?
Az előbb említettem, hogy nem tudom megmondani, mert rendszertelen a menstruációm.
Igen vezetem egy appban.
16 vagyok
Bullshit. Ugyanis az app magától kiír, kalibrál, a lényegük pont az, hogy ne a felhasználónak kelljen számolgatnia...
De ha ennyire passzív vagy, nem tudok segíteni.
Én kb 28 éve vezetem a ciklusaimat a fertilityfriend.com-on...
Ha rendszertelenek a ciklusaid, honnan tudod, hogy már meg kellett volna jönnie?
Amúgy szerintem NEM terhes vagy, hanem egyszerűen csak TUDATLAN.
#19 vagyok. Tekintve hogy péntek este van most nagyon ráérek. Úgyhogy szemléltetésképp megírom neked hogy idén eddig hogy alakultak a PONTOS ciklusaim. Így látni fogod hogy ez alapján (csak és kizárólag a naptárt nézve) totális káosznak tűnik. Közben pedig full rendszeres. 🙂
Január 12-17.
Február 9-14.
Március 9-14.
Április 5-10.
Május 2-7.
Május 28-Június 1.
Június 23-28.
Július 20-25.
Augusztus 14-19.
Szeptember 12-17.
Október 7-12.
November 1-6.
December 1-5.
December 21-26.
Idén a leghosszabb ciklusom januárban volt: 33 napos. A legrövidebb decemberben volt: 20 napos. Ez amúgy évek óta nem fordult elő nálam. De egyszer belefér az ilyen rövid is. Leggyakrabban 25-27 napos hosszúságú volt. De előfordult 28 29 és 30 napos is. Magyarul általában a ciklus 23-24. napján már tisztasági betétet használok hogy ne érjen váratlanul a dolog. Aztán lehet hogy a 29-30. napig tök feleslegesen használom mert csak azután kezdődik. Védekezni szoktunk gumival de ha mégis parázok akkor csak a 30. nap után csinálok tesztet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!