Úgy néz ki hogy kémiai terhességem van. Ma vagyok 18dpo, van egy halom közepesen halvány 10-es predi tesztem, de nem akar erősödni. Aki volt ebben a helyzetben,nektek hanyadik dpon-jött meg? Kíváncsi vagyok mikor jön meg a menstruációm
????????
Ez nem kémiai terhesség, hanem normális. Nem kell erősödnie a tesztnek, értsétek már meg, nem kötelező, hogy ugyanolyan erős legyen, mint a kontrollcsík.
"Egyébként már van 3 gyermekem,tudom milyen egy normális pozitív teszt"
???
Nekem a m@sodik gyerekemmel tiszta halvány volt a vonal, ezért megismételtem később, akkor is, és semmi gond nem volt.
Szóval bocs, de hülye vagy, ha nem érted meg, hogy nem kötelező erősnek lennie a csíknak. Ha kémiai terhességed lett volna, max. 1-2 napot késik.
Kereken 2 héttel azután jött meg, hogy elmaradt a menstruációm. (Ovuteszt és hőgörbe alapján)
Nekem is 2 hétig tök egyformák voltak a tesztek. (Na jó ha nagyon akarom talán egy hangyányit erősödtek, de egyértelmű volt hogy nem stimmel a dolog)
Én 2x jártam így.
Egyik alkalommal 1.5 hét késéssel jött meg.
Másik alkalommal nem jött meg. 7 hetes lettem volna, mikor dokihoz mentem. Üresen maradt a petezsák, nem indult be a vetélés.
Akkor mobdta a doki, hogy de, van ok aggódni a halvány teszt miatt. Ha egy terhesség rendben van, akkor a teszt is erős. Nem kell a kontrollal totál megegyezőnek lenni, de nem is szabad hogy halvány legyen úgymond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!