Dalmush_ kérdése:
Holnap kellene megjönnie.Szerintetek?
2023. nov. 29. 15:09
1/18 anonim válasza:
Egy pizitív tesztnél nem kell szerkezgetni semmit, mert ha halványan is, de látszik a rózsaszín vonal. Szerintem csak az utólsó képet van értelme nézni, és az negatívnak tűnik. Persze még bármi lehet, de szerkezgetni teljesen felesleges, csak magadat csapod be vele.
2/18 anonim válasza:
#1 vagyok. Bocsi most látom, hogy elnéztem, csak az első kép van szerkesztve, de a másik kettő így sem tűnik pozitívnak, később hátha változik még.
3/18 anonim válasza:
Szerintem ez pozitív lesz.
Első vizeletből van?
4/18 anonim válasza:
Holnap már jobban kell látszódnia de szerintem pozitív. Nekem is ilyesmi volt az elsővel a mensi napján.
6/18 A kérdező kommentje:
18.-an volt poz az ovu tesztem.Sokat tesztelek és meg soha nem volt szaradasi csík sem a hcg-n.Azert lepődtem meg ,rögtön csináltam kettőt első vizeletbol.Majd utána este egyet ,szerintem azon jobban látszik .
2023. nov. 30. 01:09
8/18 A kérdező kommentje:
2023. nov. 30. 05:54
9/18 anonim válasza:
Ez pozitív. De miért nem 10es teszttel tesztelsz? Predi, facelle? Sokkal jobban mutatna
10/18 A kérdező kommentje:
Dolgozom és nem volt idom venni ,de a one step 10es.Ez 25os az előbb néztem. :)
2023. nov. 30. 07:49
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!