Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Akkor most mikor is érdemes...

NemFogodKitalálni kérdése:

Akkor most mikor is érdemes együtt lenni?

Figyelt kérdés

Mikro érdemes együtt lenni, ha babát szeretnénk? Akik azzal jönnek, hogy “amikor jól esik”, azok inkább ne is írjanak. Természetesen akkor vagyunk együtt, de ovu környékén megpróbálunk “időre” együtt lenni. De most akkor melyik is a megfelelő időpont, amikor a legnagyobb az esély rá?

Indítok egy szavazást, hátha úgy jobban átlátható. Egy ideje próbálkozunk már, persze ez még nem a világ vége, de szeretnénk ha már sikerülne :)

Elvileg mindkettőnkkel minden rendben.

Most ebben a hónapban a pozitív tesztet megelőző 5 napban, és a pozitív teszt napján voltunk együtt. Csak kíváncsi vagyok, mikor mikor a legérdemesebb együtt lenni :)

2023. dec. 12. 11:11
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Mi is ugyanezt csinaltuk 5 honapon keresztul es nem sikerult. Gorcsosen na most akkor 7 napig mindennap egyuttlenni.

6. Honapba meg kicsit lazitottuk, nem ovuteszteltem, es az ovu kornyeken ki is maradt 2 nap, ha nem 3

Na akkor sikerult :)

En is azthittem hogy csak duma hogy akkor sikerul amikor nem gorcsolsz ra

De hidd el igy van:)

Drukkolok!

júl. 11. 10:23
 12/12 A kérdező kommentje:
#11: mi 1 év 4 hónapja próbálkozunk. Volt, hogy jobban “rágörcsöltem”, volt, hogy kevésbé. Mégsem sikerült. 2 kémiaim volt eddig. Méhnyálkahártya vastagsága tökéletes. Párom spermavizsgálata tökéletes, sőőt, mondhatni túl termékeny… nekem a vérképem tökéletes, méhem, petefészkeim rendben, petevezeték is. Se ciszta, se mióma, semmi, a méhemmel sincs semmi rendellenes. Peteérésem is van rendesen minden hónapban. Ezeken felül a heti 4-5 együttlét meg van.
júl. 11. 13:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!