Lehet ez normalis?
Lehet hogy ebbe a hónapba kimaradt az ovud.
Vagy csúszik pár napot
Pl nekem is fájnak a melleim most ovu elött és közbe. Nem tudom miért van nem szokott ilyen lenni..
4. Próbálkozós hónapba vagyok
Novemberben nekem 17.napon volt ovum
Most decemberben meg 13.napon szóval.. :D teszteld el a maradékot :D veszteni nem vesztesz :)
Hányadik próbálkozós hónapba vagy?
Első voltam
December az otodik. De mar volt egy kemiaim,oszinten annal volt ez a mell "egeses"fajdalom amit most erzek 😅 eleg szomoru leszek ha lekestem az ovut es szombaton volt,parommal szerdan reggel es vasarnap este voltunk egyutt, az mar keso lesz :(
Agusztus ota van nekem beallva normalisan a menzeszem,azelott 40-50naposok voltak, valoszinuleg ovulaciom se nagyon volt. Az orvos nem mondott semmit, csak policisztas petefeszkeket latott es azt mondta ha egy evig nem sikerul a baba akkor lesz kezeles. De azota mar oszejott a teherbeeses...felek egy kicsit most nehogy megint rendetlenkedjen.nem tudom mivel sikerult rendbe hozzam a ciklusaimat.lehet vitaminok...vagy szimplan a tudat(az elme hatalma) 🫣 😅
Hasonló cipőbe járunk akkor!
Nekem Áprilisban volt egy missed ab mütétem 6 hetesen elment a babám sajnos :(
Aztán pihenést javasoltak.
És most persze rá vagyok görcsölve... Mindenki mondja hogy ne görcsöljek rá még hogy nyugizzak :D de most komolyan?? Hogyan tudnék lenyugodni, és csak úgy várni a bizonyos két csíkot úgy hogy "nem várom"
Hat igen..en is ugy vagyok hogy na most ebben a ciklusban turelmesek leszek,nem stresszelem foloslegesen a szervezetem de hiaba. Nem jon ossze 😅 most is legszivesebben ellonek egy tesztet, sok ertelmet nem latom, de megis..
Gratulalni tudok csak azoknak a noknek akik kibirjak nemvart napjaig es elerik azt a pontot hogy "jon amikor akar"
En 5hetes lehettem kb,de szerintem epp hogy beagyazodott es leallt a fejlodessel, volt uh-m is,latszott is rajta. Keserves egy het volt :( mikor meglatod a halvany csikot...es nem lesz erosebb.
Te mar akkor ovu utan vagy?
Lelkileg össze törtem de párom és a szüleim nem hagyták lent :)
Igen én most kb a 3 dpo vagyok
Akkoe drukkolok neked! Mikor fogsz eloszor tesztelni? 😁
Nekem ma lett egy fokkal erossebb tesztem,hatha csak kesik s holnap holnaputan pozitiv lesz.
23.án lesz a nem várt napja :D
Bízok a karácsonyi csodában 😊
Mai teszted milyen lett?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!