Kétes eredményű terhességi teszt?
Sziasztok!
Az újabb fajta predictor early tesztet csináltam meg reggel, pontosan betartva, nem ázott el, semmi ilyesmi. A kérdésem az lenne, hogy a teszt csík, elég furcsára sikeredett, nem mondható erősnek, kis halványka. Viszont a két széle valamivel kivehetőbb és maga az egész csík is szélesebb, mint a kontroll csík. Vizeletbe mártás után 1-2 mp alatt már ilyen lett, szóval semmi időntúli és egyéb turpisságok nem játszanak. Több, mint 10 éve próbálkozunk, természetes úton, inszemináció, lombikok, szóval nem vagyok buta a dologhoz, de ilyennel még nem találkoztam. Természetesen ismételni fogom, igazából valami kis reménysugárban bízom, hogy nálatok milyen végkimenetelbe fordult a dolog :) ne értsetek félre, nem éltem bele magam semmibe, nem akarom görcsösen ésatöbbi… ennyi idő próbálkozás után már máshogy állok hozzá, mint az első években. Köszönöm, ha megosztod velem a tapasztalataidat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!