Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Korai ez meg szerintetek?...

Korai ez meg szerintetek? Rosszulletek.

Figyelt kérdés
Holnap akarok tesztet csinalni.25en kene beteg legyek.Van eros mellfeszulesem,raadasul ugy faj,hogy majd leszakad.Ma pedig ittam reggel vizet,ami utan olyan eros hanyingerem lett,hogy majdnem ott helyben kihanytam.Meg mindig rosszul erzem magam.Tegnap pedig mikor szeretkeztunk a parommal,nagyon furat ereztem.Mintha ereztem volna,hogy nyomodik a mehem kozbe.Szerintetek terhes vagyok?es ha ma veszek tesztet es delutan megcsinalom ,akkor kimutatja mi a helyzet?Valaszaitokat elore koszonom.
2010. okt. 21. 08:32
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Sok sikert hozza.Amugy jo sok tesztet rendeltel.Felet ideadhatnad:)):)):))..szoritok:*...majd megirom az eredmenyt en is.
2010. okt. 21. 14:26
 12/17 anonim ***** válasza:

szia!

80 ft volt darabja, elvileg 10es.

De nem tudom kivárni a holnapot, hogy megjöjjön, ezért ma vett a férjem. És képzeljétek, mikor a patikában mondta, hogy 10es érzékenységűt kér, nem tudták miről van szó...

majd mondta nekem, hogy jól beégettem... Hát inkább a patikus magát... :D Nem hiszem, hogy ma már kimutatná, de azért megpróbálom, hátha lesz ott valami halovány csíkocska... Most még jó tesztelni, mert nem kell, hogy kimutassa, nincs tét :)

U.i: Carmen ma nagyon paprikás, minden kérdezőt csak oszt...

2010. okt. 21. 17:22
 13/17 anonim ***** válasza:

Végül csináltál tesztet, vagy vársz még?

Az enyém sztem - , bár ha sokáig nézem, mintha lenne ott egy paca :D (most nem örülök, hanem magamon röhögök) :)

Majd pár nap múlva újra megnézem. Pl. holnap :D

De ha marad tesztem, ígérem elpostázom neked! Vagy bárkinek :) Csak maradjon... :)

2010. okt. 21. 18:20
 14/17 A kérdező kommentje:
Oooo koszi.Aranyosak vagytok mindd.Szoritoook mindenkinek.
2010. okt. 21. 23:33
 15/17 anonim ***** válasza:

Naszia!

Nincs valami eredmény???

2010. okt. 22. 17:13
 16/17 A kérdező kommentje:
barnazok
2010. okt. 22. 17:34
 17/17 anonim ***** válasza:

nyugi, én is barnáztam 4 éve, most 3,5 éves. Ez még talán nem jelent rosszat.

szorítok!!!!!!!!!!!

2010. okt. 22. 17:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!