Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Korai ez meg szerintetek?...

Korai ez meg szerintetek? Rosszulletek.

Figyelt kérdés
Holnap akarok tesztet csinalni.25en kene beteg legyek.Van eros mellfeszulesem,raadasul ugy faj,hogy majd leszakad.Ma pedig ittam reggel vizet,ami utan olyan eros hanyingerem lett,hogy majdnem ott helyben kihanytam.Meg mindig rosszul erzem magam.Tegnap pedig mikor szeretkeztunk a parommal,nagyon furat ereztem.Mintha ereztem volna,hogy nyomodik a mehem kozbe.Szerintetek terhes vagyok?es ha ma veszek tesztet es delutan megcsinalom ,akkor kimutatja mi a helyzet?Valaszaitokat elore koszonom.
2010. okt. 21. 08:32
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
0%

Ezt nem értem:

".25en kene beteg legyek"

ha tegnap lettél terhes a ma délutáni teszt nem mutatja ki... ez még viccnek is rossz.

két hét múlva tesztelhetsz -ha egyáltalán- összejött ami nem lehetetlen de ezek a tünetek egy szimpla gyomorrontástól is lehetnek.

2010. okt. 21. 08:36
 2/17 A kérdező kommentje:
Mar eltelt az ido ,a 2het.Szerinted mar lehet ez tunet?Nem tegnap ment be meg ilyen butasagok.Hanem mindennek mar kb 2hete.Sajnalom ,hogy felreertettel.
2010. okt. 21. 08:41
 3/17 anonim ***** válasza:

Szerintem lehetsz babás, a nemvárt napján már nyugodtan tesztelhetsz-. Szorítok.

Csillag

2010. okt. 21. 08:52
 4/17 anonim ***** válasza:

biztos én vagyok a béna de ötször olvastam el és nem látom hol irtad hogy két hete már mindennek

én azt a 25-ös dolgot nem értettem... hogy beteg legyek .

na mindegy.

tényleg tesztelhetsz már.

2010. okt. 21. 09:00
 5/17 A kérdező kommentje:
koszi...:*
2010. okt. 21. 09:00
 6/17 anonim ***** válasza:
Én is 25-re nem várom, de még várok 2 napot a teszteléssel. Szerintem ne siesd el, mert aztán meg tök szar, ha negatív az eredmény. :(
2010. okt. 21. 10:26
 7/17 A kérdező kommentje:
Inkabb kivarom,hogy mi lesz.Hogy megjon e?Most azt a par napot ki lehet birni:)
2010. okt. 21. 10:28
 8/17 anonim ***** válasza:
Én 1 nappal a nemvárt előtt 10es erősségűvel halvány pozit teszteltem, aztán a nemvárt napján már délután is pozitív volt!
2010. okt. 21. 13:09
 9/17 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Én is 25ére nem várom. nincs mellfeszülés, de szerintem az az előzőnél sem volt még ilyenkor, de fogalmam nincs már. Szerintem akkor sem volt tünetem semmi, mert meg is jött picit, csak 2 nap után abbamaradt, azért kezdtem gyanakodni.

Már én is alig várom, hogy tesztelhessek. Rendeltem 10 tesztet, remélem holnapra megjön! :)

Aztán akkor mindent bele!

Ha teszteltél, majd írd meg az eredményt! :)

Megy a drukk!!!!!!!

2010. okt. 21. 13:58
 10/17 anonim ***** válasza:

Előző vagyok...

annyi amit érzek, hogy feszül a pocim, de hogy ez tünete-e valaminek... :)

2010. okt. 21. 13:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!