Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lh teszt pozitív? 7nap van a...

Lh teszt pozitív? 7nap van a meszeszig lehetséges ez?

Figyelt kérdés
Sziasztok ma csináltam egy lh tesztet full pozitív de elméletileg 7 nap múlva kellene még jönni aminek jelei is vannak... Elméletileg 24.25.26 án kellet volna lenni ovunak azt mutatta a naptár akkor nem néztem mert most kaptam meg a teszteket kíváncsiságból csináltam csak meg ma de ez normális? Vagy hogy zajlik az ilyen teszt?
2023. dec. 4. 14:29
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
Nem lehet hogy ha 6 év alatt sosem fogant meg akkor gond lehet? Nem rosszból írom de kizárt hogy 6 év alatt mindig elkerülted volna a peteérést :( Én pl nem tudtam mikor ovulálok 2 hónapot próbálkoztunk így, elkezdtem ovutesztelni és a harmadikban megfogant.
2023. dec. 5. 18:12
 22/33 A kérdező kommentje:
Orvosok szerint minden rendben már mindent végig jártunk az én oldaláról is és a férjem oldalán is meg már amúgy van gyermek csak a kis tesó nem nagyon akar jönni igazán amúgy írtak fel clostilbegyt de még nem váltottam ki csak ha meg jön az nap.
2023. dec. 5. 18:41
 23/33 A kérdező kommentje:

[link]

Ez a mai tesztem a kérdésem az lenne hogy ez soha sem lesz hó mező? Mindig mutatni fog másik csikot?

2023. dec. 6. 10:27
 24/33 anonim ***** válasza:
Igen egész hónapban mindig van második csík ellenben a terhességi teszttel ahol csak akkor van 2.csík ( halvány , erős) ha terhes vagy.
2023. dec. 6. 10:54
 25/33 NemFogodKitalálni ***** válasza:
Nem, ez mindig 2 csíkos. De ha már halványabb mint a kontrollcsík, akkor az már negatív.
2023. dec. 6. 10:54
 26/33 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a segítséget lenne még egy kérdésem 🤣🤣🤣 elnézést a sok kérdésért!!

Tegnap előtt volt full pozitív a teszt tegnap már nagyon halvány volt ma megint erősebb mint a tegnapi ugye ez normális?

Tegnap előtti

[link]

Tegnapi

[link]

Mai

[link]

2023. dec. 6. 11:05
 27/33 A kérdező kommentje:
És mettől meddig érdemes tesztelni amúgy? 😅
2023. dec. 6. 11:07
 28/33 anonim ***** válasza:

Teljesen normális, nem lineáris vonalat követ az lh hormon. A lényeg hogy csakis akkor pozitív, ha a 2 csík egyforma erős.

Viszont délután szokták javasolni a tesztelést és kb ugyanabban az időben.

Általában 12.naptól az első negativig, de pl nekem 16 vagy 17.napon szokott pozi lenni, így 14 vagy 15.napon szoktam kezdeni. Amíg nem tapasztalod ki, 10, 12 napig. Vagy most hány dpo-n lett pozitív?

2023. dec. 6. 11:32
 29/33 A kérdező kommentje:
Huu gőzöm sincs elsőnek csinálok ilyet utolsó menszeszem november 8an volt elméletileg 22én volt ovu naptár szerint de mivel 4en kaptam meg a tesztet és ki próbáltam akkor lett pozitív a legelső
2023. dec. 6. 12:17
 30/33 anonim ***** válasza:

Dpo= day past ovulation

Azaz az ovuláció után eltelt napok száma..Na most neki egy telefonis app/naptár szerint 22.én volt ovuláció.A valósan meg most volt tegnap mivel tegnapelott volt full pozitív volt a tesztje. Ma van a dpo 1. A teszt szerint.

2023. dec. 6. 12:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!