Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lh teszt pozitív? 7nap van a...

Lh teszt pozitív? 7nap van a meszeszig lehetséges ez?

Figyelt kérdés
Sziasztok ma csináltam egy lh tesztet full pozitív de elméletileg 7 nap múlva kellene még jönni aminek jelei is vannak... Elméletileg 24.25.26 án kellet volna lenni ovunak azt mutatta a naptár akkor nem néztem mert most kaptam meg a teszteket kíváncsiságból csináltam csak meg ma de ez normális? Vagy hogy zajlik az ilyen teszt?
2023. dec. 4. 14:29
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
igen.
2023. dec. 5. 13:23
 12/33 A kérdező kommentje:
Ha 2án voltam együtt a párommal akkor esélyes a teherbe esés így hogy tegnap volt pozitív a teszt?
2023. dec. 5. 17:11
 13/33 anonim ***** válasza:
Ha tegnap volt pozitív a teszt, akkor necces mert valószínűleg ma van az ovu. Legjobb a tegnap és ma lenne, a 2.a inkább nem.
2023. dec. 5. 17:14
 14/33 anonim ***** válasza:
A pozitív teszt nem azt jelenti hogy akkor történik meg az ovuláció.A pozitív teszttől kell számolni 12-24 órát kiszabadul ugye mondjuk ma ovuláltál( hisz a teszted negativ mar)vagy éppen éjjel fogsz a 2.ai aktus persze jó lehet.Na most hogy abból fogant e valami jó kérdés 25%esély van rá.Nekem személy szerint 2 aktusom volt amikor megfogant a babám.Pozitív tesztkor este és másnap este.
2023. dec. 5. 17:17
 15/33 anonim ***** válasza:
Ahogyan a 13as irja csak egyszerre irhattuk a válaszunkat a legérdemesebb aktus ez a kettő.Pozitív teszt napján meg másnap azaz a te esetedben a mai meg a tegnapi aktus lenne fontos.De nem kizárt hogy a 2.aiból is lehetséges az szombaton volt oké eltelt 4 nap de van h a spermiumok elélnek eddig, kevés az arány ugyan nagyon kevés de nem zárom ki inkább úgy fogalmazok.
2023. dec. 5. 17:19
 16/33 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm a segítséget elnézést hogy ennyit kérdezek :) akkor ma akcióba lépek 🤣 hát ha sikerül.

Elméletileg 11 én kellne meg jönnie attól hogy ilyen későn volt peteérés meg jöhet időben vagy inkább számolják rá pár napot? Csak hogy ne feleslegesen teszteljek

2023. dec. 5. 17:48
 17/33 anonim ***** válasza:
Mindenképpen fontos lehet a mai együttlét, tegnapi jobb lett volna.Erre ha mégsem sikerült e hónapban figyelj a következő hónapban hogy amint pozitív hopp akkor este legyen aktus. Mindenképp számolj rá 5.e van 11 én világba nem fogsz menstruálni szerintem.Innen holnaptól számolj minimum 11 napot.Minimum.De a 14 a legérdemesebb.
2023. dec. 5. 17:51
 18/33 anonim ***** válasza:

Kizárt, hogy így megjön 6 nap múlva.

minimum egy hetet számolj rá.

Mától olyan 12,13 nap múlva lehet először halvány a teszt,

2023. dec. 5. 17:53
 19/33 anonim ***** válasza:
Semmi gond szivesen segitek jártas vagyok a tesztelésben ugyan már nem foglalkozom ezzel mert terhes lettem, de segitek másnak szivesen. ( adtam pár választ a kérdésed alatt, pontosan nemtudom melyikeket)
2023. dec. 5. 17:53
 20/33 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm a válaszokat akkor van időm bőven 😅 remélem sikerül már a baba 6 éve várjuk.....

Nem is tudom miért nem előbb kezdtem a tesztelés. Most jobb oldalon a hasam alja szurkal meg egy kicsit lejjebb is eddig ez fel sem tűnt az ezelőtti hónapokban 🤣

2023. dec. 5. 18:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!