Átlagosan mennyi idő, mire megfogan a baba?
Figyelt kérdés
2023. dec. 1. 21:10
11/17 anonim válasza:
10es ez 5 éves cikk, sajnos szerintem ez már kevésbé állja meg a helyét.
12/17 anonim válasza:
Egy év. Vkivek pár hónapon belül sikerül, vkinek években telik.
13/17 anonim válasza:
Én felpontoztalak 10-es (9-es vagyok!).
14/17 anonim válasza:
Az a baj az átlaggal nem sokra mész, kedves kérdező. Sokaknak sikerül 1-2 ciklus alatt, mások éveket várnak, én kívánom, hogy minél előbb sikerüljön!
Nekem egyébként az első gyerek 2. ciklusban összejött, viszont valami félrement a pajzsmirigyemmel közben-utána és a másodiknál 1 év után mentünk kivizsgálásra és akkor derült ki a túlműködés, ezt kezelni kellett, de ezután már nem kellett sokat várnunk.
16/17 anonim válasza:
Ezt nem lehet igy megmondani.Ez sok mindentől függ.Kor, eü állapot, milyen életvitelt élnek a párok stb. Van akinek az első hónapban összejött egyetlen szexből, nekünk pl a 3.hónapban fogant meg.
17/17 anonim válasza:
Trimmelt átlagot vagy mediánt kellene nézni inkább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!