Átlagosan mikor indulnak el a babák önállóan? 18 hós kor a max?
Figyelt kérdés
2022. máj. 16. 10:51
1/11 anonim válasza:
Enyém 15 hónapos volt, amikor az első önálló lépéseket megtette, és az már valahogy elég későn volt, úgy értve, hogy ismerőseim gyerekei sokkal korábban már szaladtak. (Én aggódtam is, hogy mi van, de nem volt gond aztán).
2/11 anonim válasza:
Az én kislányom 15 hónaposan indult el önállóan. Azt hiszem az átlag 12 hó körül van.
3/11 anonim válasza:
De van, aki csak másfél évesen. Az is rendben van még.
4/11 anonim válasza:
A gyerekeim a 2 véglet. Lányom karácsonykor volt 10 hónapos, már stabilan járt. 9 hónaposan indult el, de akkor még bizonytalan volt. Fiam másfél évesen kezdett el önállóan járni. Állandóan azon aggódtam hogy mi bajuk van, mindkettejüknél piszkáltak a mozgásfejlődésük miatt.
5/11 anonim válasza:
A lányom 11 hónaposan állt fel,és 14 hónaposan indult el stabilan.
Vezetgetve nem volt. Se komp,se járássegítő,a kezét se fogtuk meg.
6/11 anonim válasza:
Én is úgy tudom, a két véglet olyan 9 és 18 hó között, az átlag az az egy éves körül. Nálunk az egyik 16, a másik 11 hónaposan indult el. Nem volt velük probléma. A később induló nagyobbikomon is látszott, hogy nincs gond, ügyes, csak olyan megfontolt. Az öccse meg olyan szórakozott akrobata típus volt. Most is ez van :D
7/11 anonim válasza:
4! Ki piszkált? Rokon vagy szakember? Teljesen benne voltak az időben!
8/11 anonim válasza:
12-13 honapos kor a nagy atlag, de 18 honapos korig tokeletesen normalis es belefer. Ha 18 honapos kor utan sem indul el akkor mar nezik mi lehet az oka.
9/11 anonim válasza:
Az én lányom pont 18 hónapos korában indult el.. már lassan a sírógörcs kerülgetett.
10/11 anonim válasza:
Az en kisfiam alkati hipoton (laza izomtonus), o mindent később csinalt, s 17 honaposan tette meg elso önálló lepeseit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!