Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Negatív? Vagy látjátok a...

Negatív? Vagy látjátok a másik csíkot?

Figyelt kérdés
2010. okt. 20. 21:07
1 2 3 4
 21/37 A kérdező kommentje:
van itthon egy clear blue de majd csak 2 nap múlva lőném el. De köszi csajok aranyosak vagytok. Jaj nagyon izgulok. MErt én is látom hogy ott van igaz halovány de látom:))))Viszont ez a clear blue nem digitális vagy mi hanem sima. az nem baj?meg ma apa hoz egy gravicia azt hiszem ez a neve.
2010. okt. 21. 08:10
 22/37 A kérdező kommentje:
van itthon egy clear blue de majd csak 2 nap múlva lőném el. De köszi csajok aranyosak vagytok. Jaj nagyon izgulok. MErt én is látom hogy ott van igaz halovány de látom:))))Viszont ez a clear blue nem digitális vagy mi hanem sima. az nem baj?meg ma apa hoz egy gravici
2010. okt. 21. 08:10
 23/37 anonim ***** válasza:
Hát mintha látnám a második csíkot, de roppant elmosódott a kép sajna.Sok sikert.
2010. okt. 21. 12:58
 24/37 anonim ***** válasza:
20%
Én megtanultam gépelni te tanulj meg fényképezni,mert nem látszik semmi tisztán ha akarom poz ha akarom neg.
2010. okt. 21. 18:39
 25/37 A kérdező kommentje:
nem, te megtanultál kötekedni én meg nem foglalkozok ezzel.
2010. okt. 21. 19:47
 26/37 anonim ***** válasza:
0%

bocs, de te kötöttél bele az előző válaszolóba egy előbbi kommenteddel, egy egyszerű félregépelés miatt. Na mindegy, csak azt nem értem, ha mindketten a férjeddel látjátok a csíkot, akkor mit számít, hogy mi mit mondunk pár totál elmosódott kép alapján?

2 gyerekes anyuka (akinek fotó nélkül is ott voltak a csíkok)

2010. okt. 21. 22:36
 27/37 A kérdező kommentje:
kedves utolsó kérlek a 20 18 as hozzászólást olvasd el és meglátod miért kötöttem bele.
2010. okt. 22. 06:35
 28/37 anonim ***** válasza:
34%

Nem tudom milyen csíkot és hol kélne látnom azon az egy elmaszatolódotton kívül. Egyetlen képed sem éles normális. Ha már kérdezel vedd a fáradságot kérlek és tanulj meg fényképezni. vagyis addig ne töltsd fel amíg nincs éles képed.

a másik azért mert valaki elgépel valamit még tud írni., tud helyesen írni nem kötözködni kell vele.

Aztán ha te és a férjed biztosak vagytok a teszted pozitivitásban akkor minek minket kérdezel?

Olyan gyerekes vagy. S azért olvashatnál inkább valami bulvárt ne itt rontsd a levegőt.

2010. okt. 22. 09:05
 29/37 A kérdező kommentje:
nem én írtam hogy tapéta csíkot fényképeztem. sajnos nekem nincs olyan hiper szuper telefonom . ez van. amúgy ma pozitív lett a tesztem.de nem hiszem hogy meghat.
2010. okt. 22. 09:07
 30/37 anonim ***** válasza:
Szia, gratulálok:) tudtam én hogy baba lesz!
2010. okt. 22. 09:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!