Negatív? Vagy látjátok a másik csíkot?
Figyelt kérdés
2010. okt. 20. 21:07
11/37 anonim válasza:
Szia, ha már ketten látjátok akkor az nagy eséllyel pozitív lesz:) ha negatív lenne akkor nem lehetne látni semmit se, egyébként ezen a fényképen nem lehet látni sajna
12/37 anonim válasza:
Most nem azért, de én látom!! Szerintem pozitív lesz! 1-2 nap múlva ismételd meg, és írj mindenképpen!
13/37 anonim válasza:
Nagyon elmosódott, de mintha ott lenne egy halvány csík! Szorítok, hogy tényleg ott legyen! :)))
14/37 anonim válasza:
Miért parázol?
HA makroval fotózol, sokkal élesebb lesz a kép
15/37 A kérdező kommentje:
hát ma reggel is ugyan olyan. a hőm 36.7 de most is látom. telóval fényképeztem azért ilyen elmosódott. bocsi. De nem kéne erősödnie? hát nem tudom mire gondoljak.
2010. okt. 21. 06:42
16/37 anonim válasza:
Aki tudja, hol kell keresni a csíkot, az látja, hogy van ott valami halványka, még ha elmosódott is. Lehet, hogy csak pár nap múlva lesz erősebb. Drukkolok!
17/37 A kérdező kommentje:
2010. okt. 21. 07:23
19/37 anonim válasza:
Szia, én nagyon halványan, de látom.
Azt javaslom vegyél egy Clearbluet. Ha van baba akkor az biztos erősebben kimutatja már! MEgy a drukk és írd meg mi lett!!!!! :)))
20/37 anonim válasza:
Szia! Elvileg ott van, de vegyél egy jobb minőségű tesztet, pl,qupidó, clearblue, az tuti megmutatja neked! Szorítok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!