2 hete kesik a menstruációm. 10 nappal ezelőtt csináltam egy tesztet pozitív lett,kedden voltam orvosnál nem látott semmit csak 11mm nyalkahartyat. Lehet ebből még baba?
Ha már volt pozitív teszted, akkor már nem igazán számít, hogy milyenek a ciklusaid alapból.
Viszont nem teljesen értettem, hogy mit mondott a doki.
A 10 nappal ezelőtti pozitív teszt után csináltál másik tesztet bármikor? A doki legalább pisiltetett veled egyet, ha már nem látott semmit?
Ha igen, az pozitív lett?
Ha azóta is pozitív, akkor én is keresnék másik dokit, hogy lealbb a méhen kívülit kizárhassátok.
2 het kesesnel en nem mondanam, hogy annyira korai volt az orvos normal esetben. Tudom, itt gyakorin mindig azt irjak, hogy eleg 8 hetesen orvoshoz menni, es ez persze igaz is, nem kell annyira sietni, de valojaban mar 5 hetes terhessegnel is latnak mehen belul ezt-azt. 6 hetesen meg mar szivhang is szokott lenni, nekem 6+3 hetesen mar volt.
De eloszor 5 hetesen mentem, mert volt korabban vetelesem es feltem. Mar volt petezsak.
Szoval 2 het kesesnel ez nem tul biztato sajnos. Mindenkeppen menj el masik orvoshoz, amint tudsz.
És te sem teszteltél azóta???
Csak mert ha negatív, akkor nincs okod aggódni, kémiai volt, pihentetheted alábad stb.
De ha pozitív, akkor sajnos erős a méhen kívüli gyanúja, és valahogy csak el kellene jutnod egy rendes, alapos dokihoz, mert abból nagy baj is lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!