Negatív vagy pozitív?
Véleményekre lennék kíváncsi, én kizárnám a terhességet(erős csíknak kellene már régen lennie ahhoz), mivel tudom mikor volt ovum , szeptember 30..együtt is voltunk, megjött a mensim október 15.én este ..pecsételés volt, majd másnap ömlés , darabos stb..de csak aznap estig, utána elmúlt tehát egy napos vérzésem volt,a mellfájdalmam nem múlt el, szorulás, émelygés, ingerlékenység..gondoltam csinálok egy tesztet, csináltam két 25-ös-t halvány lett mindkettő, extra halvány ..ki is dobtam őket, ma reggel pedig csináltam egy qupidot, azonnal látszott rajta valami maszat majd eltünt róla, de fél órán belül ott virított ez a csíkocska..szeretném tudni járt valaki hasonló helyzetben, én igazából attól félek, hogy nem -e méhen kívül van ha van....orvosommal felvettem a kapcsolatot jövőhéten fog fogadni, máshoz nem megyek csak abban az esetben ha görcsölnék vagy egyéb.Nem vagyok már mai csirke, van gyermekem, de szeretnénk tesót, nem jön össze, velem hormonilag minden oké van pém stb, de férjemnek kevés a spermája, növeljük éppen:)Véleményekre lennék kíváncsi, jöhet hideg is meleg is, csak saját tapasztalat legyen.Egy dolgot ne írjatok, hogy időn túli teszt nem ér, egy nem is, de három?
Az utolsó vagyok. Azt elfelejtettem írni, hogy azért majd jelentkezz, hogy mit találtak. Egyrészt mert érdekel és szorítok, másrészt hátha jár még valaki hasonló cipőben.
Ja, és akkor is tessék jelentkezni, ha az a teszt babásan pozitív lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!