Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Negatív vagy pozitív?

Negatív vagy pozitív?

Figyelt kérdés

Véleményekre lennék kíváncsi, én kizárnám a terhességet(erős csíknak kellene már régen lennie ahhoz), mivel tudom mikor volt ovum , szeptember 30..együtt is voltunk, megjött a mensim október 15.én este ..pecsételés volt, majd másnap ömlés , darabos stb..de csak aznap estig, utána elmúlt tehát egy napos vérzésem volt,a mellfájdalmam nem múlt el, szorulás, émelygés, ingerlékenység..gondoltam csinálok egy tesztet, csináltam két 25-ös-t halvány lett mindkettő, extra halvány ..ki is dobtam őket, ma reggel pedig csináltam egy qupidot, azonnal látszott rajta valami maszat majd eltünt róla, de fél órán belül ott virított ez a csíkocska..szeretném tudni járt valaki hasonló helyzetben, én igazából attól félek, hogy nem -e méhen kívül van ha van....orvosommal felvettem a kapcsolatot jövőhéten fog fogadni, máshoz nem megyek csak abban az esetben ha görcsölnék vagy egyéb.Nem vagyok már mai csirke, van gyermekem, de szeretnénk tesót, nem jön össze, velem hormonilag minden oké van pém stb, de férjemnek kevés a spermája, növeljük éppen:)Véleményekre lennék kíváncsi, jöhet hideg is meleg is, csak saját tapasztalat legyen.Egy dolgot ne írjatok, hogy időn túli teszt nem ér, egy nem is, de három?

[link]

2010. okt. 20. 16:53
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Azt hiszem tényleg az lesz a legjobb ha bemegyünk és megnéz valaki...remélem kedvesek lesznek mert ha nem ,ütök amilyen hangulatba vagyok:)) köszi csajok a hozzászólást, amint tudok valamit megírom.
2010. okt. 20. 18:05
 12/22 anonim ***** válasza:

A qupido egy nagyon jó teszt,ezt tapasztalatból mondom.,nem tudom te miért szólod le.Mikor terhes lettem mensi előtt kimutatta,és utánna még 3db,is szépen erősödött.

Ez a teszt pedig pozitív.Én sajnos vetélésre tippelek,azért egyre halványabb.

Méhenkívüli nem lehet,mert az már full pozitív lenne,annak az az egyik tünete,hogy írtó gyorsan kimutatja a teszt.

2010. okt. 20. 18:14
 13/22 anonim ***** válasza:
mi újság van?Jól vagy?
2010. okt. 20. 18:32
 14/22 anonim ***** válasza:
anyusom hát most néztem és szerintem csak van ott valaki!!!!!!! most ha mind a kettőnknek sikerülne olyan szuper lenne:))))nagyon szorítok!!se baj:) nyáron szülünk:)))))
2010. okt. 20. 19:06
 15/22 anonim ***** válasza:
Na mi volt az ügyeleten?
2010. okt. 20. 21:26
 16/22 anonim ***** válasza:
Én is várom a beszámolót, és nagyon szorítok a babáért, aki szerintem ott van bent.
2010. okt. 20. 22:18
 17/22 anonim ***** válasza:
-kérlek, írj, mi a helyzet!
2010. okt. 21. 06:22
 18/22 anonim ***** válasza:
na hogy vagy????
2010. okt. 21. 06:36
 19/22 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Voltunk a kórházba még este, nagyon kedves dokit sikerült kifogni, csináltattak velem egy pisilős tesztet, pozitív lett..majd megvizsgált, a kézi vizsgálat alatt azt mondta, nyitott a méhszáj, majd uh-t csinált hüvelyit, azt mondta méhnyálkahártyám 13mm nincs rajta felritkulás sem, és semmit nem lát, petefészekben viszont a jobb oldaliba egy 20mm a balba pedig két darabot egyik 17mm a másik 21mm-es tüszőt látott és sok apró kezdeményt..azt mondta, hogy szerinte nem lehetett darabos vérzésem mivel a ciklus 6.napján járnánk és ez szinte lehetetlen, hogy azt látja amit lát, szerinte most lesz pém, azaz ma vagy holnap megrepednek a tüszők, és lehet a babáért akciózni..pedig nekem darabos vérzésem volt, láttam a levált nyálkahártyát..mindegy..ő az orvos..viszont aggasztotta a pozitív teszt, így volt egy béta hcg vérvétel, aminek az eredménye 320mlU/ml tehát a szerint van terhesség, na akkor reggel újra uh- hüvelyi hasi de megint csak azt mondta amit este..viszont megkaptam egy csomó beutalót tüdőszűrő, melluh..stbstb mert valami termeli nálam a hcg-t..jövőhéten meg vissza kell mennem..na ha eddig nem voltam ideges akkor most már az vagyok.
2010. okt. 21. 10:27
 20/22 anonim ***** válasza:

Hát nem erre a hírre számítottam. :-(

De legalább most kiderül hogy mi is okozza ezeket a "furcsa" dolgokat nálad, és orvosolni is fogják tudni. Nyugi, bízz magadban és az orvosodban.

2010. okt. 21. 13:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!