Dávid teszt , ki mennyire bízik benne?
Esetleg a predictor earlyvel összehasonlítva, tényleg tapasztaltatok különbséget a kettő között?
Később lett pozitív a dávid teszt ?
Ha esetleg nem predictort használtál akkor mi mutatta ki előbb?
Itt fent olvasgattam pár kérdést és szóba kerültek az érzékenyebb tesztek. Ott említették sokan , hogy a dávid teszt nem annyira jó mint a predictor ( akkor ott logikusnak tűnt abban a kontextusban, hogy biztosan a 10-es dávidra gondolnak hiszen azt volt érdemes összehasonlítani az akkor még érzékenyebb predictorral. ) A predit tudtam hogy megváltozott de azt nem , hogy nem csak a külseje hanem az érzékenysége is .
Az itt fent olvasottak alapján szűrtem le hogy teszt és teszt között is van különbség, hiába egyforma érzékenységűek .
Csak kíváncsi lettem volna a tapasztalatokra, mert ha ez a dávid teszt is jó akkor megrendelem és nem nézek más fajtát mert ez nagyon olcsó.
Rendeld meg nyugodtan. Ha normális időben tesztelsz (12.dpo után) 100%-osan mutatni fogja.
Én mindig először a daviddal teszteltem, de tartottam itthon egy perdictort. Sokáig próbálkoztunk, úgyhogy vagy 50 db David tesztet elhasználtam, egy vagyon ráment volna ha mindig valami drágával tesztelek.
Amikor pozitív lett a David akkor megcsináltam a drágább tesztet is, mert nyilván olyankor nem akar hinni az ember a szemének :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!