Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Esett valaki teherbe mensi...

Esett valaki teherbe mensi előtt, és utána meg is jött rendesen?

Figyelt kérdés
2023. nov. 21. 15:01
 1/3 babyboom567 ***** válasza:
100%

Menstruáció= méhnyálkahártya leválása,és vérzéssel távozása.

Terhesség akkor lehet, ha a megtermékenyített petesejt beágyazódik a méhnyálkahártyába.Remélem érzed az ellentmondást.

2023. nov. 21. 15:09
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Én úgy gondoltam, hogy megjött, nem is tűnt fel, hogy másabb lenne, mert nem figyeltem magam ennyire. Aztán nem múlt el. Általában 4-5 nap után már csak barnázás, de ez most eltartott a 9-10. napig. SOS-ben fogadott a nőgyógyászom, ez volt a szerencsém, hogy nem kellett időpontra várni, és kiderült, hogy terhes vagyok, egy hematoma miatt vérzek, nem menstruálok. Szerencsére felszívódott gond nélkül és egészséges lett a baba, de a doki is azt mondta, hogy ez baromi ritka.
2023. nov. 21. 15:15
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Hogy esnél teherbe mensi elött ha egyszer nem is akkor van ovuláció.Az ugye megvan hogy ovulációkor fogan egy baba nem pedig menstruációkor..Meg menstruáltál is.Hogy lennél már terhes?
2023. nov. 21. 19:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!