Esett valaki teherbe mensi előtt, és utána meg is jött rendesen?
Figyelt kérdés
2023. nov. 21. 15:01
1/3 babyboom567 válasza:
Menstruáció= méhnyálkahártya leválása,és vérzéssel távozása.
Terhesség akkor lehet, ha a megtermékenyített petesejt beágyazódik a méhnyálkahártyába.Remélem érzed az ellentmondást.
2/3 anonim válasza:
Én úgy gondoltam, hogy megjött, nem is tűnt fel, hogy másabb lenne, mert nem figyeltem magam ennyire. Aztán nem múlt el. Általában 4-5 nap után már csak barnázás, de ez most eltartott a 9-10. napig. SOS-ben fogadott a nőgyógyászom, ez volt a szerencsém, hogy nem kellett időpontra várni, és kiderült, hogy terhes vagyok, egy hematoma miatt vérzek, nem menstruálok. Szerencsére felszívódott gond nélkül és egészséges lett a baba, de a doki is azt mondta, hogy ez baromi ritka.
3/3 anonim válasza:
Hogy esnél teherbe mensi elött ha egyszer nem is akkor van ovuláció.Az ugye megvan hogy ovulációkor fogan egy baba nem pedig menstruációkor..Meg menstruáltál is.Hogy lennél már terhes?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!