Kell mosakodni együttlét után, vagy sem? Baba tervezés alatt
Sziasztok!
Egyáltalán nem vita indító kérdésnek szánom.
Egyszerűen nem tudom mi a helyes ilyenkor. Van ahol azt olvasom, hogy muszáj mosakodni, akik bent maradnak ők úgyis bent maradnak, ha letusolunk aktus után. Sok helyen meg azt olvasom célszerű, ha egész éjszakára úgy maradni, hogy minél kevesebb tudjon kifolyni, de minimum 1 órán keresztül.
Őszintén bevallom mindkét esetet kipróbáltam.
Mikor egyből tusoltam nem sokkal aktus után, akkor féltem, hogy ezzel hátráltatom az egészet.
Mikor meg úgy maradtam egész éjszakára, még wcre sem mentem ki, akkor másnap reggelre számomra kellemetlen szagokat éreztem lentről.
Inkább maradnék a mosakodásnál, de nem úgy értem hogy megpróbálnám kimosni magam, hisz azt úgy sem lehet, meg nem is akarnám nyilván. A kellemetlen szag jelez valamit, valamit ami nem jó.
Bocsánat a részletekért, de anyum szentül mondja, hogy ő úgy maradt egész éjjelre, és így lettünk öcsém is meg én is sokára, és nehezen jöttünk össze. Barátnőm is így csinálta, és ő is reggel tusolt le munka előtt.
Most komolyan hogyan helyes?
Szerinted ha eleg lenne mosakodni szex utan es akkor tutira nem esik teherbe az ember, akkor mi a francert lenne ertelme mondjuk fogamzasgatlot szedni?
Na ugye :D
Köszönöm a válaszokat!
Kedves utolsó válaszoló: nagyon boldog babavárást kívánok, és könnyű szülést, nemsokára a karaidban lehetnek a kis hercegnőid 🥰
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!